Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co obětovala Angela, aby zachránila svět, uteče Buffy od všech přátel a rodiny. Snaží se žít normální život, daleko od upírů a povinností přemožitelky. Pracuje jako servírka pod jménem Anne až do doby, kdy ji pozná stará známá a požádá ji o pomoc s hledáním ztraceného přítele. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda skvelo reflektuje Buffyine rozpoloženie po predchádzajúcich tragických udalostiach. A to sa odzrkadľuje na tóne vyprávania, atmosféra je ponurá. Buffy ma skleslú náladu a preto vyhľadáva samotu. Naozaj išlo o solídnu nálož emócií na úvod. Emocionálna horská dráha. Chudák Buffy, je mi jej vážne ľúto a súcitím s ňou. Tempo na začiatku je prispôsobené smutnej nálade, ale po vstupe do tej záhadnej reality, kde plynie čas pomalšie ako sme zvyklí, tempo naberie na obrátkach a stane sa omnoho svižnejším. Buffy sa nám krásne predviedla, oháňať sa vie senzačne. A tiež sa mi páčil náhľad do toho, ako prežívajú túto pochmúrnu situáciu jej priatelia, Rupert, Willow, Xander, Cordy a Oz. A návrat Buffy domov a následne stretnutie sa s mamou bolo skutočne dojemné. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pracovní tábor mě moc nezaujal. Joyce mě vytočila do vrtule. Ona sice vlastní dceři vyplivne do obličeje, ať se už nikdy domů nevrací, ale vinu za to, že je pryč, necítí žádnou. :D ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj asi třetí nejoblíbenější díl je zároveň nejvíce levicovou epizodou seriálu. Anne si bere na paškál vykořisťovatelské praktiky na výrobních linkách (v pekle) a provokuje zřetelnými komunistickými symboly. (Při souboji s utiskovately používá Buffy jako zbraně srp a kladivo.) Samozřejmě, sociální kritika a máchání politickými symboly není nic nového, ale ruku na srdce: Hledali byste něco podobného v tak podceňovaném seriálu? ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joyce se mi snad zdá. Ta ženská si nevidí do pusy. Rozjezd má třetí série o krapet víc....depkoidní? Jestli je to slovo. Buffy se vypořádává s těžkými traumaty a ztrátami, které utrpěla. Je to smutné. Vidíme i její přátelé - ti se s její nepřítomností srovnávají každý po svém. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama