Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve městě se objevila další přemožitelka – svérázná Faith, která se aktivovala po smrti Kendry. Tu ale pronásleduje velmi silný a starý upír Kakistos. Obě přemožitelky musí spojit své síly, aby upíra i s jeho armádou porazily. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znalci už vědí, že Víra, Naděje a Trik jsou tři postavy, které se zde v seriálu objeví úplně poprvé. Slečna Faith a pan Trick budou (minimálně pro tuto sérii) dost důležití. Ale vzpomene si někdo, kdo to byl Scott Hope? ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá posila do seriálu. Faith proste miluj, hneď si ma získala svojou očarujúcou krásou a nevídaným zápaľom. Faith je božia a svojou prítomnosťou oživila celý príbeh. Jej spolupráca s Buffy bola potešujúca. Páčilo sa mi, ako sa ich rozdielné povahové črty dostali do kontrastu. Buffy bola nesmierne rozkošná a roztomilá, ako na Faith neustále žiarlila. Buffy sa konečne odhodlala podeliť s Gilesom a Willow o to, že sa Angelovi napokon podarilo navrátiť dušu, aj keď už nebolo cesty späť a bola aj tak nútená ho zabiť. Ale ten fakt, že už to bol zase starý dobrý Angel, robil celú tú situáciu o to ťažšiu. Záverečná Buffyina rozlúčka s Angelom oplývala naozaj smutný hudobným doprovodom. A keď Buffy opustila miestnosť, z ničoho nič sa vrátil späť Angel. Za jeho návrat som neskutočne rád. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Scott! Jinak konec zajímavý, jasně. U Faith si pamatuju, že jsem ji neměla vůbec ráda. Tady ten její zaporák byl poražen až moc lehce na to,  jaký z něj měla bobky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama