Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cordelie už toho má dost. Přestane se jí dařit a ze všeho obviní Buffy. Také si z celého srdce přeje, aby se v Sunnydale nikdy Buffy neobjevila. Jenže to uslyší démonka a její přání splní... (Varan)

Recenze (5)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla jízda. Stačí jedno malé přání a bum. Úplně jiný svět, úplně jiný Sunnydale. Žádné vycházky po setmění se nedoporučují, držte se zemitých barev a do Bronzu jedině tak možná na Bloody Mary. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by po tom začátku řekl, že to bude taková sada. Ze scén z Bronzu mi nebylo vůbec dobře.  Třeba když si Pán stěžoval,  že na něho oběť při jídle kouká. Brr, hnus. Alternativní realita byla zajímavá,  ale úplně na prd. Ještěže máme Gilese! Hip hip hurá! ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První zjevení Anyanky, démona pomsty, později mnohem známějšího pod svým lidským jménem. Z větší části je tahle speciální epizoda orientovaná na Cordelii, i když ve skutečnosti se zabývá daleko širší tématikou. Určitě jde do té doby o jeden z nejvíce překvapivých dílů, a nutno dodat, že tvůrci (scénaristka Marti Noxon a režisér David Greenwalt) se tady opravdu odvázali. Dali světu fantastickou, příjemně šokující epizodu, na jakou se nezapomíná. Mimo jiné proto, že mnohé z událostí, jež se kolem stvoření alternativního Sunnydale odehrají, mohou mít v budoucnu velmi zajímavý dopad na hlavní dějovou linii. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Xander a Willow trpia výčitkami svedomia a pokúšajú sa o to, aby sa všetko vrátilo do normálu, čo už nie je možné. Cordelia si prechádza mnohými útrapami, cíti sa osamotená a zradená. Tak spoznáva novú priateľku Anyu, ktorá sa zdá byť tou jedinou, ktorá jej rozumie. Avšak z Anyanky sa vykľuje démon pomsty, ktorý jej splní želanie. Je priam až úžasné, ako dokáže jedno prianie naprosto zmeniť a pretvoriť realitu. Alternatívna realita bola dosť pochmúrnym a krutým miestom na život. Po novom v temných uličkách a zákutiach Sunnydaleu vládnu upíri. Príbeh sa po celý čas uberal čoraz odvážnejším a šokujúcim smerom, až to všetko skončilo jednou veľkou tragédiou. Vamp Willow bola naprosto božia. Anya ku koncu prichádza o svoju moc a bude zábavné sledovať, ako si bude ďalej počínať v koži človeka. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto bola dokonala časť. Skoro všetci z hlavných predstaviteľov tohto seriálu v tejto časti zomreli a to len kvôli jednému malinkému prianiu. Veľmi som sa bavil a inač Willow ako upírke to pristalo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama