Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Angela ve snech trápí krvavá minulost. Vše zajde až do bodu, kdy ho jeho zlé skutky budou pronásledovat i během bdění. (ArsenalEagle)

Recenze (3)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snažím se, ale Xandera fakt moc nemusím. Jinak se tady ta atmosféra vážně moc povedla. Hlavně závěrečná scéna s Buffy a Angelem. Moment kdy se objevil sníh....ach. Oz je na Willow až moc hodný. Ta holka si ho nezaslouží ačkoliv ji mám ráda. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimoriadne unikátny vianočný diel. Nad Sunnydaleom panuje vianočná atmosféra. Tieto sviatky sa nesú v znamení zmierenia. Willow a Oz sú opäť spolu. K Gilesovi zavítal Angel. Buffy a Faith tiež našli spoločnú reč a som rád, že sa napokon Faith rozhodla stráviť sviatky spolu s Buffy. Ale u Angela nebolo až také ľahké sa vyporiadať so všetkým, čo kedy spôsobil. Po celý čas ho prenasledovala jeho temná minulosť, prostredníctvom ktorej The First Evil pokúšalo Angela. The First sa prvýkrát ukazuje na scéne a vyvoláva u Angela vnútorný konflikt, nechce už nikdy viac ublížiť Buffy ani nikomu inému a preto nevidí iné východisko, než skoncovať so svojím životom. Záverečná scéna medzi Buffy a Angelom bola plná emócií. Dialógy boli neskutočne silné. A ten koniec bol naozaj krásny, ako začalo snežiť. “Strong is fighting! It's hard, and it's painful, and it's every day. It's what we have to do. And we can do it together. But if you're too much of a coward for that, then burn. If I can't convince you that you belong in this world, then I don't know what can.” ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoce! Kapku jsem v tom viděla variaci na Vánoční koledu. Taky je to takový utvrzení v tom, že mezi Buffy a Angelem to bohužel není možný. Škoda. Nicméně posledních pár minut, kdy jsou na scéně jen oni dva, v mých očích epizodu dost shodilo. Nefungovalo to, i když by bylo fajn, kdyby jo. Čtvrtá * za ty svátky. Btw: Xander byl tady s těma svýma příchodama a výkřikama o pomoci celkem trapnej,  nemůžu si pomoct. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama