Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Sunnydale se chystá otevření Brány pekel, čemuž se parta snaží zabránit. Alex je ale odstrčený, ostatní totiž nechtějí, aby se mu něco stalo. Shodou okolností se ale připlete mezi nemrtvými teenagery. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ suverénne najlepšia epizóda, ktorá sa sústredila na Xandera. Xander bol naprosto boží, ako komický prvok fungoval perfektne. Žiaľ, nikto spätne neocení jeho malé, ale zábavné dobrodružstvo, kde sa zaplietol s mŕtvymi, síce to nebolo v takom obrovskom merítku, ako záchrana sveta, ale Xander si našiel svoje a neláme si s tým ďalej hlavu. Postrádateľný Xander nemusí moc zapadať do Scooby Gangu v porovnaní s takou Buffy a Faith, ktoré sú Slayers, Willow je čarodejnica a Oz je vlkodlakom, ale Xander sa už tým netrápi. Ani uštipačná Cordelia ho už nevyvedie z miery. Táto epizóda o tom, ako Xander hľadá sám seba, bola neskutočne unikátna. Aj keď po celý čas hrozí obrovské nebezpečenstvo, pretože sa má znovu otvoriť brána pekla, celá epizóda je ladená do dosť odľahčeného a vtipného tónu. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač Xandera úplně nemusím, tahle epizoda se povedla. Všichni mají něco. Buffy a Faith jsou přemožitelky, Oz v sobě má kus vlkodlaka a Willow čaruje. Xander? Zkouší, co by mu sedlo. A užívá si noc po svém. ()

caesarous 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální epizoda, jedna z nejlepších a taky nejvtipnějších. Zatímco Buffy bojuje o záchranu světa postradatelný Alex si "užívá" klidný večer. ()

Reklama

Reklama