Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starostovi se do rukou dostala mocná skříňka. Parta se rozhodne ji ukrást a zničit, ale při loupeži je zajata Willow. Podle Buffy připadá v úvahu jedině výměna. (ArsenalEagle)

Recenze (3)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli mi tahle řada Buffy něco připomíná, tak jsou to nejlepší dobrodružné knihy, jaké kdy byly sepsány: Tři mušketýři a zejména Tři mušketýři po dvaceti letech. V této epizodě je podobnost s Dumasovou klasikou obzvlášť markantní. Když Buffy a spol vstupují na území nepřítele, aby se zmocnili Gavrokovy skříňky, má člověk podobné pocity, jako když se d'Artagnan a jeho přátelé pokoušejí zachránit anglického krále před popravou. Konfrontace Willow a Faith je naprosto úžasná. Starosta je nejlepší a nejzábavnější záporák, jaký se v seriálu vyskytl. Hádka mezi Scoobies o to, zda přistoupit na nabízenou výměnu, je vyhrocená až po okraj. A pak... Noční setkání s nepřítelem. Pavouci. Dýka. Snyder! Další velké finále se blíží, karty jsou rozdány přímo fantasticky a příběh graduje. Prostě parádní týmovka. Jako ti Mušketýři. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buffy sa rozhodla prejsť do ofenzívy. Plán útoku spočíval v tom vlúpať sa do starostevej kancelárie a ukradnúť mu mystickú chestku. V podstate išlo o klasickú heist zápletku. Lenže zajali Willow, tak z pochopiteľných dôvodov došlo na výmenu. Willow sa takmer odtiaľ dostala sama bez pomoci, len keby nebolo jej zvedavosti. Konfrontácia medzi Faith a Willow bola neskutočná, Will si to parádne dávala. Nočné stretnutie sa tiež nezaobišlo bez menších komplikácií, keď z Box of Gavrok začali vyliezať démonský pavúci. Scéna to bola mimoriadne pôsobivá. Záverečné minúty bezpochyby patrili Willow, ona je proste úžasná. Nie len kvôli tomu, čo sa jej podarilo získať, ale primárne kvôli rozhodnutiu zostať študovať v Sunnydale. To, ako sa od radosti Buffy hodila na ňu, bol neuveriteľne krásny moment. ()

Reklama

Reklama