Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Buffy se spolubydlící Kathy se rapidně zhoršuje. Obě dívky jsou podrážděné a dělají si naschvály. Jejich soužití se blíží k bodu, při kterém se navzájem zabijí. Je pravděpodobné, že v tom má prsty démon. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buffy se snaží adaptovat, ale otravná Kathy ji to zrovna neulehčuje. Kazeťák s halekající Cher...letěl by z okna hned. Pobavila lednička s nadepsanými potravinami. A jsem moc ráda, že Buff i Willow budou sdílet pokoj. Taky je tu víc prostoru pro Oze. Tak schválně jakými směry se to bude ubírat a zda ještě uvidíme sympatického Parkera. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buffy má problémy so spolubývajúcou, z ktorej sa vykľuje démon, základná premisa nič nového nepriniesla a ani ničím príliš nenadchne. Celá epizóda pôsobí skôr výplňovým dojmom. Vychádzka Buffy a Oza bola parádna. A ako Buffy zneškodnila Xandera a Oza, nemalo chybu. Konečne sú Buffy a Willow spolubývajúce. Buffy: “And what are we if not women up to a challenge?“ Willow: “Exactly. I mean, did we not put the 'grr' in 'girl'?“ ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo hodně auvajs. Asi ještě zbytečnější než Dead Man's Party z třetí řady. V podstatě by to bylo na úrovni nejslabších výplňkových dílů z prvních sérií, nebýt otravné písně Cher (umělohmotným robotím vokálem "zkrášlené" Believe), kterou si tu dokolečka pouští Buffyina neméně otravná spolubydlící... Tak. A teď jsem právě vysvětlil, proč Buffy a Willow začaly (konečně!) bydlet spolu. Věřte mi, že čtvrtá řada seriálu doopravdy začíná až následujícím dílem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama