Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anya se snaží vypořádat se svými city k Alexovi. Buffy se sblíží s okouzlujícím Parkerem a spolu pak narazí na Spika, který hledá drahokam Amara, jehož nositel by se podle legendy měl stát nesmrtelným. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno! Návrat mojich obľúbených postáv vo veľkom. Na úvod zavítala na malú návštevu Harmony, aby sa pripomenula. A dozvedáme sa, že má nové priateľa a tým nie je nikto iní, než nás Spikey. Spike je späť a to v plnej jeho paráde! Jeho návrat ma neskutočne potešil, zas a znovu si to kradne celé pre seba. Spike má charizma, jeho hlášky sú naprosto božie a vôbec nimi nešetrí. Stretnutie s Buffy bolo parádne, rovnako ako ich záverečný súboj, kde fungovali emócie na výbornú. Spike sa jednoducho dokáže riadne vytočiť Buffy svojimi oplzlými narážkami. Aj Anyanka sa nám vrátila a s Xanderom boli skvelý. Naozaj im to pristalo a celkom som im to aj prial. Neviem, kde robí Buffy chybu, ale sa zapletie s tým nesprávnym. Opäť jej to nevyšlo a súcitím s ňou. Najlepšie to vystihla Willow. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spike is back and he's a bloody animal! Tohle je teprve ten pravý fajnšmekrovský start, jaký si čtvrtá série zasloužila. Klidně přeskočte dvě slabší úvodní epizody a začněte tímhle nářezem. To kruté světlo dne je jednoznačně na úrovni nejlepších epizod třetí řady, v níž Spike paradoxně téměř absentoval. V této sérii však už dostane prostor jaký si zaslouží. (Harmony: "Ty máš ten tunel raději než mě. Spike: "I syfilis mám raději než tebe.") A i když úplně vynecháme chvalozpěv na rebelského krvesaje, pořád tady máme výživné drobnůstky, jako když Scoobies šmejdí po Gilesově bytě a objevují důkazy o jeho "povrchnosti" (televize) či na ex-Pozorovatele poněkud nečekané artefakty (sbírka vinylových desek). Jeden z nejlepších vtípků ovšem padne, když Alex pomáhá Gilesovi řadit svazky v jeho knihovně a stěžuje si: "Já nechápu ten váš šílený systém." Giles: "Systém? To je abeceda." A jen tak na okraj, abychom snad pro samé přehršle vtipných dialogů nezapomněli na akci: Nejlepší souboj Buffy vs Spike hledejte právě zde. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama