Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spike byl uvězněn v podivné vojenské instituci, ale povedlo se mu uprchnout a jediné, co chce, je vypořádat se s přemožitelkou. O Buffy se kromě upíra zajímá i Riley, který ale vůbec neví, jak na dívku zapůsobit. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osvěžení v podobě Iniciativy - tedy jakési zrealističtění pomocí sci-fi motivu, to je přesně to, co fantasy svět Sunnydale potřeboval k větší uvěřitelnosti. Už ve druhé a třetí sérii bylo pomocí jednání několika postav (Snyder, šéf policie, starosta) naznačeno, že zdejší autority jsou ohledně Pekelné brány zasvěceny. Avšak teprve s Iniciativou to všechno nabírá na té správné přesvědčivosti. V mnoha ohledech je The Initiative zlomová epizoda, plná nečekaných překvapení. A i když v Buffy nebyla o nějaké to překvápko nikdy nouze (dějově jde dodnes o jeden z nejméně předvídatelných seriálů), tady přichází v pozitivním slova smyslu pořádné nakopnutí hlavní dějové linky, doposud srovnatelné snad jen s nástupem Spika a Angelovou proměnou. Mimochodem, nejsrandovnější souboj celého seriálu (Alex vs Harmony) hledejte právě zde. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spike naprosto válí! Konečne dostal viacej priestoru, ktorý si patrične zaslúžil. Spike sa po elektrickom šoku prebudil v nejakom vojenskom laboratórnom zariadení, kde experimentujú s tvormi, ktoré nepatria do nášho sveta. Spikey sa nám teda predviedol, jeho útok z tohto podzemného komplexu bol poriadne ratifikovaný a naplno využil svoju bujnú fantáziu. Spike sa ocitol na úteku pred vojenským komandom, ale aj napriek tomu jediné, na čo myslel, bola Buffy. Harmony je najprv šťastná z jeho návratu, ale ten pocit čoskoro pominie po zistení, že myslí iba na Slayer, čim to asi bude. Scéna medzi Spikeom a Willow pobavila a vynikla v ich spoločne nájdenej reči a kurióznej téme na rozhovor. A potom vypukla vskutku parádna akčná sekvencia. A Buffy bola naozaj skvelá, ako excelentne sa vie oháňať. “I’ve seen honest faces…they usually come attached to liars.” ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riley se nám zakoukal do Buffy (což mě napadlo už v moment, kdy se ti dva poprvé střetli.) A pak je tu Iniciativa. Spolek, který loví monstra (alespoň zdánlivě) a dodává na uvěřitelnosti. Divák bere lépe, když vidí, že na všechno to zlé kolem není přemožitelka sama. Scéna se Spikem, kdy se snaží pokousat Willow je k popukání. ()

Reklama

Reklama