Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přes noc všichni v Sunnydale ztratili hlas, nejsou schopni vydat ani hlásku. Mají to na svědomí takzvaní „Džentlmeni", kteří se snaží získat sedm lidských srdcí. Existuje jen jediný způsob, jak je zastavit, a tím je právě ukradený hlas. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší a nejvíce horrorová epizoda v jednom. Díl, ve kterém se od určitého momentu vůbec nemluví. (Správný český název: Mlčení.) Chcete-li někoho navnadit na sledování Buffy, pusťte mu právě tuto epizodu. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov! Wow! Úžas! Senzácia! Neskutočne unikátna a nápaditá epizóda, ktorá si u mňa plne zaslúžila výsostne postavenie. Toto bol skutočne originálny a mimoriadne jedinečný nápad, ktorý sa len tak nevidí. Celá epizóda takmer bez jediného slova, ja proste žasnem. Príchod strašidelných The Gentlemen so sebou priniesol nevídanú dávku ticha. Tým, že všetkých obrali o hlas, zmenil sa kompletne celý tón vyprávania. Príbeh sa v omnoho väčšom merítku sústredil na zvukovú stánku, ktorá naprosto vynikla. Ozvučenie bolo vážne skvostné, prenikavé a samotným scénam dodal príznačný šmrnc. Nemá epizóda spolu s mrazivou atmosférou utvorili pre mňa nezabudnuteľný zážitok a jedná sa o jednu z najdesivejších epizód celého seriálu. A tiež sa nám predstavila Tara, ktorá si hneď získala pozornosť od Willow. “Can't even shout. Can't even cry. The Gentlemen are coming by. Looking in windows, knocking on doors... They need to take seven and they might take yours... Can't call to mom. Can't say a word. You're gonna die screaming but you won't be heard.” ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, tohle byl zatím ten nejlepší díl. Město, kde nikdo nedokáže vydat ani hlásku, vznášející se Gantlemani. Kdyby tohle byl celovečerák, jdu do toho. Giles a jeho přednáška, vysvětlující dějící se události je top. ()

Reklama

Reklama