Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krize vztahu Rileyho a Buffy pokračuje, a když přemožitelka díky Spikovi zjistí, jak její přítel tráví volný čas, je naprosto rozhozená. Riley navíc dostal nabídku na návrat zpět do armády. Záleží pouze na Buffy, jestli ho nechá, anebo nenechá odejít. (ArsenalEagle)

Recenze (3)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších upířích multi-killů, korunovaný jedním efektním zabitím na dálku, pak naprosto skvělá Alexova přesvědčovací řeč k Buffy a následně jeden z Buffyiných slavných osudových běhů. Tento díl má autorsky plně na svědomí Marti Noxonová (scénář + režie) a ženská ruka je tu znát. Je to a lásce a smutku a je to hodně ze života. Bravo, Marti! ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre Spikea nebolo príliš príjemné sledovať to, čo majú medzi sebou Buffy a Riley. Spike dobre vedel, že pokiaľ ukáže Buffy to, do čoho sa Riley zaplietol, môže jej zlomiť srdce. Riley svojim chovaním ranil Buffyine city. On nebol úplne úprimný vo vzťahu, ktorý mal s Buffy a často sa choval sebecky a nerozvážne. Ale na druhú stranu sa dalo Rileyho pochopiť, cítil sa menej cenný a nemal pocit, že ho Buffy potrebuje. Preto učinil dôležité rozhodnutie ohľadom ich vzťahu. Najsilnejším aspektom tejto epizódy bol bezpochyby Xander, ten si to vďaka záveru ukradol celé pre seba. Jeho voľba slov bola veľmi silná, ako aj pri scéne s Buffy, tak aj s Anyou. Anyankine hlášky boli nesmierne zábavné. Koniec bol dojemný a srdcervúci, žiaľ, Buffy to nakoniec nestihla včas. ”I've gotta say something, 'cause I don't think I've made it clear... I'm in love with you... Powerfully, painfully in love. The things you do. The way you think. The way you move... I get excited every time I'm about to see you... You make me feel like I've never felt before in my life... Like a man... I just thought you might wanna know.” ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alexovo přátelství s Buffy za ty roky prošlo mnohým. Je ryzejší, upřímnější a to pouto, které mezi sebou mají? Proslov, který si pro kamarádku připravil mě dohnal k slzám. A jakou pravdu ten hoch měl...a tak Buffy běží, jako o život. ()

Reklama

Reklama