Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve městě se objevila dívka, která hledá svého přítele Warrena. Při jednom incidentu si parta všimne její síly a zvláštního chování, z čehož usoudí, že dívka není člověk, ale robot. Robot, který hledá svého kluka. (ArsenalEagle)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akože zápletka s robotom moc nenadchla, ale aspoň sa Buffy mala do koho vcítiť. Metaforické znázornenie a pripodobnenie ku Buffy fungovala naozaj dobre. Scény medzi Buffy a Xander sa mi veľmi páčili, veľmi krásne Xander o nej hovoril. Spike naďalej prechováva city k Buffy, aj napriek opakovanému odmietnutiu zo strany Buffy. Proti Spikeovi sa obrátili jej priatelia, dokonca aj Dawn. Musím uznať, že Giles bol riadne rázny. Tiež nám bol predstavený do budúca veľmi znepokojujúci, zvrhlý a narušený záporak Warren, ktorý toho ešte len veľa napácha. A ten koniec, to bol teda šok. Všetko naraz utíchlo. Wow! Perfektný nábeh na jednú z najviac dramatických epizód, aké som kedy videl a to epizódu s názvom The Body. Práve The Body nám ukáže, ako neskutočne silný je seriál v dramatickej rovine. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upovídaná April, která hledá svého přítele. Z děvčete se vyklube robot...a celé mi to vůbec nepasovalo k závěru, který vezme dech. Jakoby to byly dvě úplně odlišné epizody, které do sebe nezapadají. Bez toho by to bylo sotva 40%, takhle to spadá k dalším nadprůměrům. ()

Reklama

Reklama