Reklama

Reklama

Lovci netvorů

(seriál)
  • USA Special Unit 2
USA, 2001, 19x60 min

Hudba:

Mark Morgan

Hrají:

Michael Landes, Alexondra Lee, Richard Gant, Danny Woodburn, Jonathan Togo, Pauley Perrette, Sean Whalen, Jodelle Ferland, Erica Cerra, Alan Blumenfeld (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tzv. "článek" je paranormální živočišný druh, který se vyvinul z chybějícího článku mezi opicí a člověkem a oblíbil si Chicago. Speciální policejní oddělení má za úkol tyto "články" sledovat a kontrolovat. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z podhodnotených sérií, ktorá "dojela" na snahu určitých komentátorov varovať nás pred jej škodlivosťou. Napriek tomu, že sa NIČÍM NELÍŠI od takých (vysoko hodnotených) dementností ako je CAMERONov DARK ANGEL, STARGATE, STARGATE: ATLANTIS, STAR TREK (a jeho klony), RELIC HUNTER či "kultové" (to som už naozaj nepochopil) GILMORE GIRLS. (20.8.2007) ()

zputnik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuto se říká nářez. Pokud Vás děsí zprávy o hejkalech (sic!) a bubácích (sic!), tak se na tento seriál raději ani nedívejte. Seriál je plný odvolávek na tyto hrůzostrašné potvůrky. Pokud máte pocit, že již samotný (v seriálu používaný) výraz hejkal a bubák ve Vás spíše vyvolá úsměv na rtu než běhání mrazu po zádech, tak se na tento "majstrštyk" taky nedívejte. Uvažuji komu zde na ČSFD by se tento seriál mohl líbit... furt uvažuji... stále uvažuji... snad takhle: pokud je Vám 12 a chcete se trošku bát, ale ne zas tak moc, chcete nějakou tu akční (alá matrixovskou) scénu a chcete k tomu všemu sličné dámy a vnadné muže, pak ano, Vám by se to mohlo líbit. A pak je ještě jeden "segment trhu", který by po tomto kusu mohl slintat blahem - milovníci pravého a nefalšovaného filmového odpadu. Jedno pozitivum - film je koukatelný. Shrnuto a podtrženo: Určeno jen pro opravdové fajnšmakery "filmového odpadu". Roky nám lhali, Ed Wood žije... ;o) ()

Reklama

numan 

všechny recenze uživatele

Jsem zase jednou moooc rád, že jsem nedal na hanlivé komentáře z téhle stránky a utlumil jsem v sobě suchoprda, který všechno ví a zná. Je to totiž báječná série akčních fantasy komedií, sympatická tím, že sama sebe nebere vážně. Málokoho by asi napadlo do policejního oddělení (byť pro zvláštní události) zakomponovat skřeta, který krade jak straka, podivnou chapadlovitou bytost, která hraje páku i karty a drží si jí tam ve sklepě jen proto, že nepřišli na to, jak jí zabít..... A to je jen takový malý neprodejný vzorek arsenálu zábavných ptákovin, kterými vás "Special Unit 2" zahrne. Vzdálená podobnost ústřední dvojky s Mulderem a Scully vůbec není na škodu věci (ostatně některé díly nápadně připomínají nejrozvernější kousky z X-Files) a zběsilý videoklipový střih to všechno žene dopředu tak, že si občas ani nestihnete utřít nudli. No a pro fajnšmekry se v jednom z dílů objeví i starý dobrý Q ze Startreku. Bavil jsem se skvěle a jsem nadmíru spokojen. :o) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Teda skočit z Rockyho IV do tohohle seriálu, tak jak se mi to povedlo díky programové skladbě TV N@va, je pěkná šokovka. A jenom proto, že ani Rocky IV není nijak úchvatné umění, dávám *. A taky proto, že mě pobavilo jak vážně se velitel jednotky tváří, když popisuje případ s "bubákem":) V tu chvíli mi to jako parodie nepřišlo tak hrozné. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Hovadina na desátou, ale zase se u toho zasmějete jako u málo čeho. Pravda většinou škodolibě na účet tvůrců, ale za to pořádně a od srdce. V ústředních úlohách se představují vyžilá atrapa modela a pornohvězda vedlejších rolí - herecky jde skutečně o záležitost pro fajnšmekry nebo hodně nemocné masochisty. Výsledek je nepopsatelná směs všeho co se tvůrcům aspoň trošku líbilo a dopadlo to jako když Pejsek s Kočičkou vařili dort... Skutečný úlet, který jsme měli to "štěstí" vidět i na našich obrazovkách. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama