Reklama

Reklama

Průšvihy s čarováním

(seriál)
  • USA Weird Science
všechny plakáty
USA, (1994–1997), 33 h 44 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

John Asher, Michael Manasseri, Lee Tergesen, Vanessa Angel, Bruce Jarchow, Melendy Britt, Andrew Prine, Krista Allen, Nicki Aycox, Emma Caulfield Ford (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(88)

Recenze (3)

berg.12 

všechny recenze uživatele

"Honey, I Shrunk the Kids", "Sabrina, the Teenaged Witch", "Weird Science" a určitě ještě něco dalšího nejsou seriály s bůhvíjakou úrovní či zpracováním, ale pro podobné kraviny, zejména v seriálové podobě, jsem vždycky míval slabost. Tentokrát dva teenageři přivedou k životu virtuální krásku s nadpřirozenými schopnostmi. Seriál vychází ze stejnojmenného a o něco méně zábavného filmu z r. 1985. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý a koukatelný americký seriál.Je z 90.let.Je o tom,že dva kamarádi,kteří jsou studenti vytvoří díky počítači "džina",který má vzhled krásné a inteligentní ženy,což je Vanessa Angel(herečka a modelka).Ona jim pak plní různá jejich přání.Například jeden z nich chce mít I.Q. génia a tak mu ona "vykouzlí" velkou hlavu a super inteligenci a on pak je nadaný například v matematice a díky ní taky ti dva kluci chtějí okouzlit holky z jejich školy. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

"Dva kamarádi Gary u Wayet se jednoho dne rozhodnou, že si pomocí počítače a jednoho nového software vytvoří dívku svých snů. Do programu vepíší míry, věk, váhu a nahrají fotografii. Když vše dokončí něco se stane, počítač začne elektrizovat a exploduje. Když se kluci vzpamatují zjistí že se jejcih dívka zhmotnila a má dokonce nadpřirozené schopnosti. Je to novodobý aladin. Když oba kamarádí pochopí co se stalo, začnou mít své přání........." / / / / No ani tak tam nešlo o ty všechny extra triky a nápady na díly (i když byly podařené). Ale hlavně šlo o to, že i když měli dva obyčejní kluci k dispozici svého aladina v podobě Vanessy Angel (a dalších) nikdy jim to nepomohlo ke získání holky. Byli to věční smolaři a když už to vypadalo že se zadaří tak se vždy něco pokazilo. Držel jsem jim palce a s napětím sledoval kdy konečně zabodují :-) Jejich brácha "gumový vojenský mozek" jim v tom zrovna moc nepomáhal. Pro mně zcela odlišný seriál s výbornou znělkou na začátku. http://www.youtube.com/results?search_query=+Weird+Science+oingo+boingo&search_type= ()

Reklama

Reklama