Reklama

Reklama

Komory

(seriál)
  • USA Chambers
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když dívku po transplantaci srdce začnou pronásledovat děsivé výjevy a zlá nutkání, snaží se o tajemné smrti svého dárce zjistit pravdu. (Netflix)

Recenze (18)

Lucienne6 

všechny recenze uživatele

Seriál od začátku vypadal zajímavě, tajemně.. doslova jsem ho hltala, ikdyž to až taková bomba nebyla .. bohužel poslední 2-3 díly mě zklamaly .. přišlo mi to moc přehnané, přeplácané a ten závěr .. no .. nechci to úplně hanit, ale čekala jsem zkrátka víc .. tvůrci se to snažili tak moc "vyšperkovat" až to úplně splácali a překombinovali.. takže tzv mindfuck by tam byl, ale bohužel.. no udělejte si obrázek sami :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Minisérie „Chambers“ hraje hlavně na t, že je zde postupné odkrývání toho, co se Becky stalo, kým vlastně byla, a co st ojí za tím, že se Sasha necítí zrovna ve své kůži. Jakmile dojde na finále a odhalení, řeknete si, že je to až moc přeplácané, ale do té doby se daří – především – vykreslit zajímavé charaktery, kdy nikdo není bez viny, nikdo není dokonalý. A v tomhle směru seriál funguje. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pokud bych měl tuhle sérii charakterizovat jedním slovem,pak by to slovo bylo - divný.Chambers jsou totiž zcela určitě nejdivnější seriál,který jsem v posledních letech viděl a v té divnosti zaniklo úplně všechno okolo,takže i přesto,že jsem to nějakým zázrakem dokoukal nedokážu říct jestli mě to bavilo nebo ne,protože ta divnost vytvořila kolem všeho neproniknutelnou mlhu a zahalila můj zájem se nějak víc starat o to co se tam zrovna děje a proč.Hlavní "hrdinka" každopádně těžce nesympatická...20% ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale o něco horší klubko divností z kterého se to na konci seriálu nevymotalo. Takže slabé tři hvězdy s přimhouřenýma očima. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

S odretými ušami, rád by som tomu dal aj dve hviezdičky ale tak vyšlo to na slabšie tri. Chambers sklamalo hlavne záverom, čakal som výraznejší zvrat, nápad ale mal celý čas seriál dobrý, plus tak trochu psychologickú atmosféru to malo. Pozrieť sa to dalo, nejde zas o nejaký blud. Aj keď neodporúčal by som seriál asi nikomu , vážne po pozreti tohto nevedeli ľudia zaspať? 3* ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní soundtrack, vybavuje mi to mé mládí. Další podivný seriál s prvky přírody. Psychedelické! Uma je dokonalá! Zatím bomba! ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa niekto dodrbe mexickými drogami, neznamená to lepšie natočenie seriálu. Jedine seriálu bez ladu a skladu ako tento. Piate cez deviate, váľanie sa sem-tam, raz-tam, Arizona prašná búrka- Arizona v celku normál, Arizona bohatí kokoti a chudobní kokoti, Arizona neviem čo. Hlavne, že všetky drogy majú z Mexika. Ďalší z radu seriálov, ktorý nemá pointu, aspoň teda nie jasnú, a to už ma nasiera. A pritom príbeh bol úplne jednoduchý, dajúci sa vtrepať do jednej vety. Tínedžerka dostala po infarkte srdce dievčaťa, ktorého darkyňa ju po transplantácii celý čas otravuje. A v podstate sa tak nejako otravujú navzájom. Desať dielov. Desať kravín. Desať zbytočných hodín. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na papíře to vypadalo slušně, ale v reálu se to moc nevyvedlo. Zpracování mě nezaujalo, postavy taky žádná slává. Konec slabota. Potěšila aspoň Uma Thurman, kterou jsem dlouho nikde neviděl. 50% ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý seriál s tématem, které už tady párkrát bylo, ale i tak se dařilo tvůrcům skvěle držet moji zvědavost. Jak už bylo řečeno jinde, samotný závěr je slabší, občas trochu naivní. Možná se i počítalo s další sérií, k čemuž ale nedošlo. Každopádně herecké výkony jsou parádní. Úžasná Uma Thurman a charismatický Nicholas Galitzine už stojí za to, aby se člověk na tento seriál podíval. ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

3* dávám za děj a námět, 1* dávám za Umu Thurman :) seriál mě celou dobu bavil, až na ten poslední díl, který by podle mě měl být rozdělen na 2 díly a ne všechno rychle ukončit. Poslední díl se mohl věnovat víc Frankovi, Elliotovi a Nancy.. A taky bych nějak dořešila tu sektu.. A Becky bych nechala spoutanou, aby ji měla Sasha pod kontrolou :D ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Jak psala Lucienne6, zpočátku dobrý, ale ke konci docela děs. Taky jsem čekal víc...Navíc mně mimořádně nesympatická představitelka hlavní role dost vadila. ()

Reklama

Reklama