Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stan a Ollie pracují jako soukromí detektivové. Jejich poslední případ je zavede do Mexika. Sice se jim podaří vypátrat zmizelou podvodnici, ale vzápětí se musejí sami ukrývat před vzteklým manažerem, kterého kdysi omylem dostali do vězení. Stan se proto v nouzi začne vydávat za španělského toreadora dona Sebastiana. Hvězda býčích arén, která je Stanovi k nerozeznání podobná, má nastoupit proti těm nejzuřivějším býkům. Jenže skutečný don Sebastian se kdesi zdržel a zápasy už začínají...
Na filmu Toreadoři pracoval Stan Laurel i jako spoluscenárista a spolurežisér, třebaže takto není uveden v titulcích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Ony 

všechny recenze uživatele

Žhaví toreadoři nejsou zrovna můj styl, Stan a Ollie jsou bohužel neodpustitelně trapní a celý film je prostě nudný - nepřekvapí ani zvraty ve vyprávění ani nápaditými gagy. Ale zřejmě mi za tu hodinu svého trvání tak zkazil vkus, že jeho pseudopointa mi připadala skutečně famózní. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +komparz, prostředí -nuda, trapnost/// Předposlední film téhle dvojky mě moc nedostal. Hodně jsem se u něj nudil a několik fórků vyznělo i trapně. Hudba je standartní, v některých hudebních vystoupeních se však nedá poslouchat. Je zde slušný komparz i pár vedlejších herců, ale i tak to nedosahuje kvalit některých předešlích snímků. Prostředí může být zajímavé, ovšem mě tolik neoslovilo. Celkově bych tento film spíše nedoporučil, přestože je to za slabé 3* tak nejslabší částí je samotný děj a může vás i odradit od dalších filmů./// Celkem 51%/// ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase něco dobrého od Laurela a Hardyho. Osvědčená vajíčka zabírají vždycky, a i když to na ty největší klády z jejich filmové kariéry nemá, Toreadoři vůbec nejsou špatní. Stan Laurel si navíc zopakoval roli z němé parodie Mud and Sand. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Předposlední film Laurela a Hardyho. Přestože už je na obou komicích, zvláště na Hardym, hodně vidět jejich stáří, tak se jim tento film, oproti několika předešlým slabším snímkům, docela vydařil. Vyhnuli se kopírování gagů, na které jsou už moc staří, a vsadili na takový příběh, v němž působí patřičněji než třeba v Big Noise. Zvlášť Stan jako neohrožený toreador Don Sebastian je úchvatný. Nečekaný závěr je podobně absurdní jako v jejich filmu Thicker Than Water. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, priam až triviálna zábava s pomstou každú chvíľu, so zámenou identitty, no a ten záver s kostrami mohol byť vo svojej dobe vtipný, no mám pocit, že napríklad to s klobúkmi alebo vajciami asi pre niektorých už vtedy nie. Neprišlo mi to prirodzené. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Klasické vtipné scénky i přes stáří hlavních protagonistů. Přeplněný taxík, hádka u kašny, vajíčková přestřelka, Stanův dvojník, kostlivci a přiměřená stopáž. Toť vše dohromady pohodová groteska. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film se Laurelovi a Hardymu výrazně nepovedl. Nebylo zde prakticky nic, čemu by se dalo zasmát. Škoda. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Poslední filmy slavné dvojice mne příliš neberou, Laurel i Hardy ztrácejí v dlouhometrážních snímcích rytmus, snímkům často chybí silnější gagy a navíc povadlé tváře jejich charakterům nesvědčí. Problém tkví i v poněkud horší kvalitě snímků, kdy komici nedokázali udržet krok s dobou a jejich filmy působí poněkud technicky obstarožně. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Kanóni/1941 je dobrý, je akčnější, má dobrý slovní humor. Je jiný. Tady se vrátili stylem do němé éry, jenomže dynamiku to nemá, děj prakticky taky ne, bych řekl že oni taky se nudili. 1/5 ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Lauer a Hardy nasměrovali s naprostou jistotou obviněného do vězení a po 5 letech se našel skutečný pachatel. :-) Komedie má sice pár hluchých míst a oplácecí scény jsou zbytečně natahované, ale vše ostatní je skvělé. Tentokrát mě konec hodně překvapil. :-) ()

Reklama

Reklama