Reklama

Reklama

Lilith, první Adamova žena, krásný a smrtící démon, která svým obětem vytrhává srdce, přichází mezi smrtelníky. Vraždou majitele módního magazínu vstupuje Lilith do světa modelingu. Zakrátko začnou redaktoři za podivných okolností umírat a stávají se Lilithinými otroky, podobni živým mrtvolám. Černošská zaklínačka, která se s démonem před mnoha lety setkala, varuje hlavního hrdinu příběhu před hrozícím nebezpečím. Jedinou nadějí na zničení démona je magická dýka, kterou musí být Lilith probodnuta v souboji na život a na smrt. (Intervideo)

(více)

Recenze (23)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Od tohto hororu som dostal presne to, čo som čakal. Slušné béčko s peknou hlavnou záporáčkou, zaujímavým námetom, vydarenými maskami a napodiv veľmi slušnými gore scénami. V druhej polovici je jedna pasáž, ktorá ma naozaj príjemne prekvapila (trochu mi pripomenula prapodivný záver obľúbeného "Society"). Spokojnosť... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typická osmdesátková záležitost - účesy, kostýmy, hudba (i když jsem čekal alespoň nějaké dobové hity) a trocha nahoty (první polovina 80.let s ní tolik nešetřila). Na druhou stranu krev, několik gore scén a obstojné masky. Jinak spíše než Lilith vypadala ona bytost jako obyčejná Succuba. Tomu by odpovídal i chystaný způsob jejího zničení. Tak jako neprobodnete Lucifera, tak nebude stačit dýka ani na Lilith, jelikož je nesmrtelná. Nu, zkuste zabít nesmrtelného, že? Film se mi vcelku líbil, znovu ho ale už vidět nemusím. A souhlasím s riccim - při návštěvě Lilithtina clubu jsem si rovněž vybavil Society (jakoby na chvilku vstoupil do filmu sám velký Yuzna!). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Noční anděl u náš kdysi vyšel na VHS ted konečně na DVD které jsem si koupil, bohužel jsem si film už neužíval tak jako dřív, jistě začátek je parádní a atmosférickej, ale pak jsem se málem uspal, eskapády první Adamovi ženy nejsou nijak extra zábavné. Aspoň některé ty masky a efekty jsou dobře béčkové a donutí člověka film dokoukat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem už tu čest vidět několik hororových filmů, ve kterých figuruje postava Lilith a můžu říci, že tento je jeden z nejhorších. Dá se zde samozřejmě nalézt několik kladů, kvůli kterým bych mohl dát velké hodnocení, ale mnohem větší počet negativních věcí mi to nedovolí. Naprosto otřesná kvalita obrazu a zřejmě i samotné kamery, mi hrozně tahala oči a občas jsem musel luštit, cože se to vlastně děje na obrazovce (mimochodem mám DVD, nikoliv nějakou špatnou stáhnutou verzi). Navíc většina děje nehorázně nudí a já jsem málem nepřežil prvních deset minut. Nebýt opravdu dobrého výběru herečky, jenž ztvárnila postavu Lilith, tak jsem to asi vypnul ještě před polovinou. Isa Jank ( Isa Andersen) byla pro ni přímo stvořená. Její smyslná tvář a „ehm“ pěkně tvarované tělo bylo asi taky tím jediným, na co se tady dalo dívat. Pokud tedy samozřejmě nepočítám celkem kvalitně udělanou masku v její démonické podobě ( nic extra, ale klasická béčková úroveň). Asi největší změnu v atmosféře jsem pocítil ve chvíli, kdy na okamžik navštívíme chaotický a perverzní Lilithin dům neřesti. Zde se tvůrcům podařilo natočit skutečně ujeté momentky. Jinak jsem ovšem povětšinu času postrádal větší množství napětí a jedinou změnu přinášely lehce erotické scény. 4/10 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z príbehu dávnej krvilačnej démonky, zvádzajúcej a vražiacej ľudí z modelingového biznisu mohol byť slušný horor, Night Angel sa však v podstate zabíja sám. Občasné sľubné náznaky poetiky filmov, aké točili vo svojich najlepších časoch Cronenberg, Barker, Henenlotter či Yuzna sú vždy iba krátkymi zábleskami, okamžite utopenými v nekonečnom mori nudy a nevkusných postáv, medzi ktorými dominujú natupírovaní osemdesiatkoví rádoby playboji a nesympatické fuchtle, majúce predstavovať stelesnenie ideálu ženskej krásy prelomu 80. a 90 rokov... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mnoho lidí trápí od nepaměti.......Lilith, první Adamova žena. Dramatické scény jsou divné, všudypřítomné hudba jde na nervy a celkově je to divně natočené. Příběh je to dobrý, to mu neberu, ale jinak je to špatně zpracované. Ve filmu je spousta nádherných hereček, alespoň je na co koukat, ale není to divné, protože je to z prostředí módního časopisu. Časopisu se jménem Siren. Průměrný příběh o smrti a o postavě zvané Lilith (Isa Andersen). Na filmu spolupracovala Barbara Kultov PH.D. jako konsultantka na mythologii o Lilith. Poslední píseň v závěrečných titulcích s názvem "Siren" zpívají Screamin Jay Hawkins. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Poměrně extravagantní béčko z šílených devadesátek, umocněné tím, že se odehrává v prostředí redakce luxusního módního magazínu. Všechny ty neskutečně příšerný účesy, nevkusný obleky, trendy diskotéky a tuny kýče mi vypálily obě sítnice. Jó, zlatý časy, kdy se náklonnost ke slečnám vyjadřovala plácáním po zadku, nakukováním pod sukně a decentně vyplazeným ještěrčím jazýčkem. To pravý prostředí pro Lilith, démona- svůdnici, která baží po krvi. A že tý krve bude požehnaně, zaručuje angažmá slavného trikaře Stevea Johnsona a machrů z KNB EFX Group. Svou první celovečerní roli si tady odbyl budoucí obojživelník Abe Sapien aka Doug Jones, a je to opravdu nezapomenutelná kreace. Prostě laciný, ale zábavný béčko. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné hororové béčko, které divákovi nabízí řádění démonické Lilith mezi zaměstanci módního časopisu Siréna. Již úvodní scény snímku předvádějí Lilith jako zatraceně nebezpečnou, ale v lidském těle neodolatelnou krásku, která si kolem prstu omotá bez problému kohokoliv, ženy nevyjímaje. Její rafinovanost a vražedná chladnokrevnost se stavá osudnou nejednomu zaměstanci Sirény, kterému vstoupí do cesty. Tímto vplouvá bez problémů do světa modelingu a dále rozšiřuje svůj vražedný vliv i řady svých otroků. Ovšem vždy existuje věc, která dokáže démona zničit. Navíc je Lilith na stopě stařena, která je odhodlaná za každou cenu démona poslat do pekel. Dílko disponuje zajímavým příběhem, řadou slušných gore scén, povedenými maskami a ucházejícím množstvím bizarností. Herecké výkony odpovídají béčkovému ražení a hudební stránka době vzniku snímku. Samotná Lilith je naprosto perfektní. Jakmile se objeví na obrazovce, démoničnost z ní přímo sálá. Pro fanoušky hororových béček dobrá podívaná, já se bavil na čtyři hvězdy. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený horror z 90. let o svůdné Lilith, která nejdřív svede a pak zabije své milence. Noční anděl hodně zaujme svojí mytologií o svůdné Lilith a ještě je doplněn velkým počtem bizardnosti. Zasloužené 3*. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Jako hororové béčko paráda! Před čím ale musím varovat je obrazová kvalita záznamu od intervideo.cz, která připomíná tak stokrát ohranou videokazetu! Právě nyní se tento horor prodává na novinových stáncích. Další velmi nepříjemnou věcí je, že film není rozdělen na kapitoly, tudíž nelze přepínat jednotlivé scény! Tak bacha na ty lotry, jinak skončíte u Lilith doma a takové doupě perverznosti jste ještě neviděli!!! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První hodina je na odpad. Příšerná amatérská kvalita filmu včetně otřesných hereckých výkonů, otravná hudba, neustále se tam šuká a démonka Lilith (o kterou bych si neopřel ani kolo) chce ovládnout módní magazín. A za sílu dobra je tu bůhvíproč olezlá černošská bezďačka. Pak se to kupodivu celkem rozjede, režisér ukáže nějaké ty nechutnosti typu páčidlo v zasádrované noze nebo srdce, finální naháněčka v lese má celkem atmosféru a démonka se ukáže v plné parádě. Zkrátka vzít první hodinu rychloběhem a pak by se to i celkem dalo. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Proti zlu, dekadenci a nespoutané sexualitě pomůže ametyst a čistá láska. Naznačuje se tím filmem něco o povaze módního průmyslu? I kdyby jo, film, u něhož se celou dobu lehce usmíváte, přestože je to horor, který navíc na diváka nijak nepomrkává (na druhou stranu ukazuje prsa, abych byl fér), to nespasí. Lilith je přitom slibné téma a například scéna z jejího „klubu“ se zbytku filmu vymyká. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

No ja neviem, ale tento horor ma aj dost nudil a ta stetka menom Lilith mi liezla pekne na nervy. Nejake gore prvky sa tam aj objavili a samotne stelesnenie Lilith do povodnej, demonickej podoby mi vyvolal na tvari usmev, ako vyzerala. Bola smiesna a trapna, ale videl som aj horsie spodobnenie demona. Film ma klasicku stopaz hodinu a pol, ale mne to pripadalo docela dost zdlhave a nevedel som sa dockat konecneho finale, ktore aj tak nebolo nic moc. Zhruba ked spocitam vsetko dokopy okolo tohoto filmu, tak sa to da pozriet, ale ze by to bolo nieco extra vynimocne medzi zanrom horor, tak to nemozem povedat, film sa skor nesie okolo priemeru, ktory nemoze prekonat aj keby neviem ako chcel. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Klasický béčko ze začátku 90.let. Slušný masky, dobrý gore scény. Slušná zábava na jeden večer. Když od toho nebudete čekat nic závratnýho tak jistě budete spokojeni. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Kdybych se chtěl dívat na modelky, tož si pustím Playbój kanál a né tenhle rádoby horor. Slabá 1. za kozičky a 80, kolotočovou hudbu. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený horor, sice s dost otřepaným námětem, ale dobrým zpracováním a solidními gore scénami. Docela jsem se bavil. 55 % ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Horor o Lilith nebol zlý ale mňa nejak extra neoslovil a nezabavil. Hrozne ma štvali tie spomalené zábery pri úteku z firmy a v prvom rade zlá hudba. Herci tiež neboli nič extra ale pozerať sa na nich dalo. A k príbehu poviem asi iba že zlý naozaj nebol ale pre mna ból nezaujímavý. Tak preto dávam tie dve hviezdy. P.S. : Mňe kvalita filmu nejak nevadila, skôr mi dávala takú starú atmosféru. ()

MonarC 

všechny recenze uživatele

Když pominu mizernou kvalitu obrazu připomínající starou VHS, je to vcelku povedené béčko. Děj byl sice místy celkem roztříštěný, ale ve finále to byla příjemná podívaná. ()

Reklama

Reklama