Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naomi je šťastná s manželem Trentem a jako moderátorka ranní show je u diváků oblíbená. Do města se vrátí Jake, který ji před deseti lety k moderování přivedl, a intrikami se proplete do jejího profesionálního života. Sledovanost ranní show letí vzhůru, ale soukromý život Naomi se začíná hroutit... Naomi začala moderovat už na vysoké škole, před deseti lety, kde ji k moderování přivedl Jake a moderovali spolu show. S moderováním skončili, když byl Naomin přítel Cole zavražděný a Jake byl hlavním podezřelým. Jake byl nakonec zproštěn viny a odstěhoval se neznámo kam. Dnes je z Naomi televizní moderátorka ranní show, kterou uvádí s kolegou Robertem a jako dvojice jsou velmi oblíbení. Jake se vrátil do města a vyhledá Naomi tak, aby to vypadalo na náhodné setkání. Naomi má výčitky svědomí, že nechtěla s Jakem před deseti lety pokračovat v moderování, tak mu chce nyní pomoci a představí Jaka své šéfové a kamarádce Scarlett. Scarlett se Jake líbí a přemýšlí o jeho zaměstnání v televizi. Jake se seznámí i s Robertem o němž se dozví, že má problémy se srdcem a nesmí ani kávu, natož jiné stimulanty. Jake je domluven se Scarlett, že se přijde podívat na ranní show, ale než začne vysílání, má Robert infarkt a je odvezen do nemocnice. Naomi má show odvysílat sama, což jí nejde a Scarlett vyšle před kameru i Jaka. Show dopadne dobře, Jake si diváky hned získá, ale nikdo netuší, že Robertův infarkt způsobil právě Jake. Robert infarktu podlehl a Jake získává post moderátora ranní show oficiálně. Jake se ke všem chová velmi mile a nikdo netuší, že jediným Jakovým cílem je mít Naomi jen pro sebe. Jake se pokusí zbavit manžela Naomi, Trenta tak, že mu dá do pití drogu a posadí jej za volant. Jelikož to Trent přežil, tak mu nepozorovaně podá léky na ředění krve. Scarlett začala pátrat v životě Jaka a dokonce se spojila i s Lanou, která byla uvězněna za vraždu Cola. Scarlett se s Jakem hodně sblížila, ale Jake zjistil, že se Scarlett zajímá o jeho minulost, a tak Scarlett utopil. Naomi se sešla také s Lanou, a když v nemocnici zjistili, že byl Trent před nehodou zdrogován, jde na policii... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Je to thriller o stalkování, vražedné posedlosti a TV ratingu. Záípletka je neuvěřitelně složitá, přitom ve filmu se po většinu času jen prázdně žvaní. Je to trochu cynické a tváří se to satiricky. Všechno je tu mdlé. Nesplńuje to ani standarty lifetstylového filmu.Závěrečná scéna mi příšla tak megatrapná až mě pobavila. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príbeh moderátorky, ktorá sa stretne po rokoch so svojím žiarlivým bývalým kolegom a moderátorom , začnú sa za neznámych okolností diať vraždy od kedy je tento chlapík v meste 2* ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Psychopatický vrah moderátorem v televizi. Bizarní, hloupé, skoro i nechtěně zábavné. Průměrný tv krimi mezi podobnými nažehlenými dílky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šance na dobrý céčkový thriller. Vnadná Chrishell Hartley umí zatočit s poklopci, nemá zde sice jedinou sexy scénu, ovšem divák se ani nechce dobrat infarktových stavů, kdyby náhodou odhodila svršky. Klauzule, že je již nějakou dobu vdanou paní, zřejmě sehrála velkou roli, tudíž cudné scény hrají prim. Scénář ji přisoudil černého Floyda, ovšem ani přímluvy za tabuizovanou erotiku nebyly nic platné. A tak se k bulvám a slechům prodral thriller o psychicky narušeném jedinci, co si usmyslel ustolkovat k smrti moderátorku ranní show, se kterou si nezapíchal ani na vejšce, kde kdysi evidentně promarnil svoji příležitost. A už tehdy si usmyslel vraždit, a po deseti letech je kráskou stále neúnavně posedlý a připravený vraždit znovu. Banální a naivní film by byl bleskurychle odepsaný, jenže tak trochu jsem tušil, jak bývají vyvedeny thrillery z tv ranku nižší kategorie, tudíž mě nízké kvality nikterak nezaskočily. A dokonce si troufám tvrdit, že jsem to čekal více příšerné. Ano, pitomé je to převelice, provedení vražd je tristní a cynický psychouš Jason Dolley nemá jak originálně vyniknout. K plusům patří naznačený satirický podtext, čímž se film snažil vyjet z obehraného konceptu. Ve své kategorii se ale dařilo plnit kritérium thrilleru, který se nesnaží vštěpovat sofistikovanost svých postupů, přičemž to dotáhl na zasloužený průměr. 5/10 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama