Reklama

Reklama

Kirk blafuje, aby se dostal přes mimozemšťana, který pokládá posádku za vetřelce. (SkyShowtime)

Recenze (8)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná pointa. Kirk si zahraje vesmírný poker. Tuším u nás vysílané jako druhá epizoda (podle pořadí natáčení, nikoli původní vysílání) a já věděl, že jenhle seriál JO. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kdybych vyskočil pokaždé, když tu něco blikne, skončil bych jako svůj pacient." Enterprise se dostává do zapeklité situace a kapitán ukáže panu Spockovi přednosti pokeru před šachy. Jedna z mála epizod, kterou jsem si velmi dobře pamatoval z dětství. A tentokrát jsem si uvědomil, jak skvělá je scénická hudba. Napětí jako vždy až do téměř samotného konce... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver je síce milo vtipný, ale inak fajn epizóda so zaujímavým napätím a takým tým "neznámom", ktoré v podobných seriáloch očakávam. Prvá epizóda s poručíčkou Uhuru (Nichelle Nichols). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Corbomite Maneuver" bola vysielaná ako desiata, preto je niekedy označená ako S01E10. (koba)
  • Nápoj „Tranya,“ ktorý ponúkol Blalok (Clint Howard), bol v skutočnosti grapefruitový džús. Šesťročný Howard sa pri pití musel premáhať, lebo mu vôbec nechutil. (koba)

Reklama

Reklama