Reklama

Reklama

Enterprise nabere intergalaktického podvodníka a tři ženy, které skrývají temné tajemství. (SkyShowtime)

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud je ve většině dílů svůdná šťabajzna, pak zde jsou rovnou tři! Jenže i když začnou krásky svádět muže na Enterprise, což může mít vážné následky, začnou narůstat jiné problémy - loď ztrácí energii a krystaly dilithia postupně odcházejí. Harry Mudd tuší, že je na koni, a představuje si, jak bude šéfovat hvězdné lodi. Stačí jen odstranit Kirka... ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázkový příklad toho, že tvůrci seriálu mysleli na mužskou část obecenstva. Enterprise pronásleduje malou loď, kterou pilotuje zloděj, pašerák a podvodník Harry Mudd. Ten se pokouší ukrýt v pásu asteroidů, jenže to vůbec není dobrý nápad. O loď přijde a může být rád, když ho z ní pronásledovatelé vytáhnou ještě celého. A protože k němu patří tři okouzlující slečny, mají pánové z posádky nač zírat. To lehce narušuje disciplínu, přitom je nutné sehnat nové dilithiové krystaly. Naštěstí je blízko planeta, kde se těží. Ceny smluvní. Bohužel není snadné se s horníky dohodnout a Harry Mudd se z takové situace snaží získat co nejvíc. Svoje dívky ovládá, i když pokaždé úplně nespolupracují. Vystihne přitom jednu dost zásadní věc, která neplatí zdaleka jenom pro Kirka: "Kapitáni lodí jsou už ženatí, děvče. Se svými loděmi. Jen se zkus postavit mezi něj a loď." K tomu pár zajímavých detailů: Uhura ještě ve žlutém, písečná myčka, kulaté karty a psychologická metoda, co ve vteřině funguje jako rtěnka a oční stíny. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaktoze to neni, v cervenych cislech???? 1.dil s neskutecne nehorazne, zabavne drzym, Harrym Fencourtem Muddem a ja jsem pokazde vytlemeny, jak leco. Jeho 2.dil v TOSce je jeste lepci a jeho 3.dil v TASce, je na uchechtani k smrti. Drive me tato postava vadila (humor ve SF zanru nemam rad a ve ST zvlaste) ale za ty roky se mi proste, dostal pod kuzi. Hejsek jeden. Mudd for UFP president!!!!!!!! Vote Mudd!!! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Mudd's Women" bola vysielaná ako šiesta, preto je niekedy označená ako S01E06. (koba)

Reklama

Reklama