Reklama

Reklama

Mocný dospívající chlapec způsobí zmatek na palubě USS Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (9)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jsme v rukou adolescenta!" Enterprise si nasadila na svoji palubu veš. Charlie je v nejtěžším období dospívání a k tomu disponuje obrovskou silou. Nechápe vztahy, pravidla, chce všechno a hned. Posádka lodi začíná být postupně zoufalá, jelikož ze souboje nemůže vyjít jako vítěz. Pokud se nestane zázrak, budou nakonec všichni zničeni i s lodí. Představitel Charlieho vypadá vskutku jak z jiného světa. Nejen členové posádky by mu jistě rádi dali za vyučenou... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda začína nevinne, ale postupne sa na hviezdnej lodi odohráva terno. Kapitán ani posádka, ktorí sú vydaní na pospas nevychovaného a hormónami nabudeného tínedžera s mentálnymi superchopnosťami, si nedokážu dať rady a prestávajú mať kontrolu nad loďou. Atmosféra stúpa. Celkom dobré obsadenie mladíka Charlieho. Akurát ten záver. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní námět. Provedení... není špatný, byť místy trochu hrubý a čas epizody ne úplně využitý. Škoda, že některé zajímavé otázky na konci jsou zodpovězené tak úsporně. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako pilot, tady ovšem člověk nemá přímo božské schopnosti a pořád vyhledává společnost. Ze začátku je to to velmi vtipné a vidět Spocka hrajícího a Uhuru zpívajcí je fajn. Bohužel tu není žádný pokus mu vysvětlit to, co uměl strýček Spidermana, že s velkou mocí přichází i velká odpovědnost. A to mě trochu iritovalo, posádka dělá všechno špatně. Naštěstí přijde Deus ex machina. ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda z čias kedy sa v televízií nesmelo povedať ,,zadok´´. Konceptom spočiatku podobné The Man Trap, styčné body možno nájsť aj, s pôvodným pilotom, The Cage. Bližšie sa pozrieme na civilné životy posádky a dôjde aj na legendárny 3D šach. Nad jej sily je však nevychovaný, skoro všemocný adolescent so zlomeným srdcom. Krásna ukážka toho, že aj napriek zdanlivej všemocnosti, nemôže žiť ľudská bytosť naplnený život, pokiaľ v ňom absentuje láska a priateľstvo, teda jediné veci na ktorých naozaj záleží. ()

Reklama

Reklama