Reklama

Reklama

Spockovo vedení je podrobeno zkoušce, když raketoplán uvízne na nepřátelské planetě. (SkyShowtime)

Recenze (11)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spok... obklopenej idiotama. Bylo by fakt krásný, kdyby do protikladu k chladné logice bylo někdy dané něco jiného, než doslova stupidní pocitečky (který sou v kontextu situace naprosto nepatřičný, zvlášť pro trénované astronauty hvězdné flotily v krizové situaci). Plus by nebylo od věci, kdyby scénáristé co chtějí rozebírat logiku třeba... znali rozdíl mezi logikou a natvrdlostí :( ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nechápu ty, co si stěžují na Remaster verzi a že tato utrpěla nejvíce. Ano, tato epizoda je nejvíce "CGI-heavy", tak je logické, že těch úprav bylo nejvíce. Ale tyto úpravy jsou udělány velice kvalitně a zejména citlivě, na atmosféře to pouze přidává a ničeho neubírá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný především logice a panu Spockovi. Napsal bych jeden z nejnapínavějších, ale to jsou téměř všechny. Vztahové drama ve vesmírných kulisách, kde se umírá. Komisař byl vzorem otravné byrokratické krysy, která, dáte-li jí moc, s chutí se všemi zatočí. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock velí raketoplánu, ktorý sa stratí v iontovej búrke a skončí na neznámej planéte, kde vysadok ohrozuje agresívny tvor. Spock je studený ako cencul a čudujem sa, že s nim nikto iný nesúhlasí-vsetci sú predsa trénovani vedci a astronauti-mali by sa opierať o logiku. Páčilo sa mi ako Spock na konci vystrelil naslepo a ako si ho doberajú Kirk a Kostra pri podobných situáciách. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Galileo Seven" bola vysielaná ako šestnásta, preto je niekedy označená ako S01E16. (koba)

Reklama

Reklama