Reklama

Reklama

Recenze (10)

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde se ukazuje genialita G. Roddenberryho - zrecyklovat původní, studiem nenáviděný pilot, na dokonce celý dvojdíl, navíc s tak navýsost závažnou zápletkou v podobě vzpoury pana Spocka. Druhý díl už víceméně není ničím zajímavý (z pohledu diváka, který si před TOS pustí původní pilot), ale závěrečná pointa skvělá. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý dvojdíl mě mnohem víc než osudy kpt. Pikea, o kterém stejně vím, jak dopadne, protože celou dobu sedí zmrzačený v křesílku, což nesouvisí s dávnou výpravou, zajímalo, jak se Spock dostane z toho, že zfalšoval záznamy, unesl loď a vnikl do zakázaného prostoru. No a místo toho sleduju sestřih z neodvysílaného dílu a na konci pár vět jako "vše odpuštěno a ti zlí nejsou vůbec zlí a blablabla". Nesnáším střihové epizody a tahle to jen potvrzuje. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock může konečně dokázat, proč všechny ty tajnosti a cesta na zakázanou planetu. Přirozeně fanoušek už zná téměř vše dopředu, ale může si příběh znovu vychutnat a také si připomenout, jak často se pracovalo ve Star Treku s mimozemskými civilizacemi, které ovládaly iluze. A pak samozřejmě testování člověka jako druhu... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ok, tohle byl fakt hezkej způsob jak zužitkovat nepoužitou původní pilotní epizodu. Zejména s ohledem na to, že luxus zkouknout si ten pilotní díl jen tak na začátek i s Roddenberyho předmluvou máme až v posledních internetových letech, takže pro původní diváky to byl vlastně příběh v příběhu. (Popravdě, s ohledem na tenhle dvoudíl bych i chápal, kdyby se Cage v televizi vůbec nevysílala) ()

Brucey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej časti to vyzeralo na jednu z najlepších epizód seriálu, ale to všetko skončilo momentom, kedy postavu začínajú pozerať zostrih neodvysielanej Cage. Oveľa radšej by som bol, ak by sa spravilo voľné pokračovanie s celkom novou zápletkou. Ja osobne chápem Roddenberyho, prečo to tak spravil, veď samotná Cage nie je k zahodeniu, ale stálo to kvalitu tohto diela. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Menagerie, Part II" bola vysielaná ako dvanásta, preto je niekedy označená ako S01E12. (koba)

Reklama

Reklama