Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je Enterprise vržena do časové smyčky, začne obíhat Zemi ve 20. století. (SkyShowtime)

Recenze (9)

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl hned v několika rovinách připomene Nimoyův ST-IV:The voyage Home... Některé technikálie kolem paradoxů a skoků v čase sice vyznívají trošku vycucaně z prstu, ale jako celek je to fajn, odlehčená epizoda která pobaví.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvýkrát zápletka o časovej anomálii a stretu prítomnosti s pozemskou minulosťou. A je výborná. Tvorcovia sa na nej adekvátne vybláznili, čo dokumentuje aj mnoho vtipných momentov. Samozrejme, sú tu prítomné časté naivnosti a občas aj skreslené či dosť prispôsobené znalosti o fyzike a čase, ale dajú sa odpustiť. Napr. aj tá, kde sa Kirk nechá počuť, že o 200 rokov by bol naspäť vo svojej prítomnosti, pričom startrekovský svet sa má odohrávať až v 24. storočí. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud je našinec z poloviny 20. století transportován na Enteprise a k tomu jako prvního uvidí pana Spocka, může to být pěkný šok! Enterprise proletěla kolem černé hvězdy, která ji vrhla do minulosti. Vrátit se není jednoduché nejen kvůli možným problémům během cesty časem, ale i kvůli dvěma nedobrovolným pasažérům ze Země. A navrch ještě počítač disponuje ženskými emocemi a kapitánovi říká drahý! ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu sem měl před očima ty dva agenty z agentury pro časové paradoxy z DS9: "Captain James T. Kirk? That man was a manace! 19 records!" - celkově musim říct, že žádné pozdější epizody seriálů s podobným námětem vlastně nepřinesly až tak moc navíc než tenhle, ani to nezpracovaly o nic moc líp. Škoda jen toho trochu odfláklého závěru těch návratů. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

D.C.Fontana je prostě bez debat, jedna z nejlepších scénáristů/scénáristek ve ST, vůbec. Opět díky remasteru vám z některých závěrečných scén, vypadnou oči z důlků. Spock ,,Zastavili jsme se na planetě Signet 14 kvůli údržbě. Signet 14 je planeta, na které vládnou ženy. Měly zjevně pocit, že našemu počítači chybí osobnost. Tak mu ji dali. Ženskou ovšem´´. Kirk ,,Ani by mi to nevadilo, pokud by nebyl tak...něžný´´. Spock ,,Má také polítovánihodný sklon k chichotání ´´. :-))) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Tomorrow is Yesterday" bola vysielaná ako devätnásta, preto je niekedy označená ako S01E19. (koba)

Reklama

Reklama