Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise přistane na planetě, aby tam navázala diplomatické vztahy. (SkyShowtime)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temný příběh o tom, jak vést nekonečnou válku. Válka je špinavá, destruktivní, plná bolesti a smrti. Dvě planety ovšem přišly na to, jak ji vést čistě a ohleduplně. Ohleduplně? A ty miliony mrtvých? A pak si do toho přiletí jakási Enterprise a celou tu vymakanou strategii rozmetá... Krásnou třešničkou na výbušném dortu je Barbara Babcocková. p.s. nové speciální efekty téhle epizodě sluší. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enterprise narazí na planétu, ktorá vedie so svojimi susedmi vojnu skrz pocitace - tie rozhodujú o množstve obetí a ľudia sa nechajú dobrovoľne usmrtiť. Kirk s vysadkom je v pasci po tom co počítač rozhodne, že Enterprise bola zasiahnuta a posádka musí zomrieť. Tento diel je malo akčný, je skôr ukecany. Páčil sa mi Kirkov monológ o mieri. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ad 1 - VŮBEC sem nečekal že bych narazil na originální SF námět, co jsem ještě neznal. ad 2 - ta myšlenka i zpracování byly naprosto excelentní; ten koncept skrývá skutečné morální dilema, které není jen na oko, a napříč dílem ho skutečně prozkoumali a ukázali z obou stran. Samozřejmě, má to nějaký závěr, co je prezentovaný jako "správný" - a je podložený i silnými argumenty, ale zároveň tam je dáno i dost prostoru na to, aby se divák ptal "skutečně?". Tohle je u mě naprosto top SF záležitost, přesně to, co, o čem a jak má SF bejt. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama