Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk se setká s Khanem, notoricky známým diktátorem a vůdcem Pozemské Eugenické Války. (SkyShowtime)

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden se až diví, jak vždy prozíravý kapitán dá k dispozici manuál své lodi bývalému diktátorovi. Tomu už pak jen stačí sehnat zrádnou čubku a dílo zkázy je dokonáno. Jako u většiny dílů je ohrožení hnáno až na ostří nože. Člověk se nemění? Asi ne, i když... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charizmatický Rocardo Montalban v nebezpečnej hrozbe z minulosti. Je úsmevné počuť, ako sa lety mimo Slnečnej sústavy odohrali už v 90. rokoch a spomína sa tam aj rok 2018. Záver mi prišiel k záporákom až príliš benevoletný. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože - prequel k Wrath of Khan dobrý, ale probohy, mohli tu zápletku postavit na něčem jinym, než na Khanově super-sexuálním super-magnetismu? (A její rozuzlení na něčem jinym než na holce co pořádně neví, co chce, když už sem u toho?) O naprosto doočíbijící neopatrnosti Kirka&spol a to hned na několika frontách (zejména v kontrastu k jeho pohotovosti v samotném úvodu epizody) ani nemluvě. Popravdě ta epizoda až moc řeší na Khanovo charisma. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z kryospanku prebudia manipulativneho nadcloveka, ktorý s pomocou pobluznenej členky posádky ovládne loď. Vysporiadali sa s ním dobre, len nemuseli byť na začiatku takí dovercivi. My name is Khan! ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Popravde som fanúšik Novej generácie, ale túto epizódu som si proste kuknúť musel, pretože som bol zvedavý na najväčšieho záporáka, aký kedy obťažoval hrdinov Star Treku. A epizóda, rovnako ako samotný Khan, ma nesklamali. ()

Reklama

Reklama