Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk a Spock se vrátí v čase, aby zachránili McCoye před dočasným šílenstvím. (SkyShowtime)

Recenze (15)

JindraLne 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších epizod Star Treku a naprosto geniálně využitá zápletka s cestováním v čase. Co ze začátku vypadá jako odlehčená epizoda, kdy se Kirk a Spock vydávají hledat sjetého doktora, nakonec přeroste v závažné dilema o relativitě dobra. Nejen časová, ale doslova nadčasová zápletka z toho nakonec dělá dílo, co by měl každý (nejen fanoušek Star Treku) vidět. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletky s cestovaním v čase sú vždy atraktívne, ale toto je zároveň jedna z najnezabudnuteľnejších epizód celého seriálu. Silný odkaz, humor, dojímavý záver. Čo tam potom, že Spock si v roku 1930 zo súčiastok poskladá (novinovo-videový) internet, alebo že kortizoinom nadopovaný McCoy neustále blúzni o nejakých vrahoch. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva epizoda, ktoru som videla a namotala ma na cely serial. Kirk a Spock sa musia vratit do minulosti, lebo Kostra nevedomky zmenil tok casu, ked tam isiel ako prvy. Zatial co Kirk randi - zase sa buchol do baby, Spock vyraba v primitivnych podmienkach pocitac a zistuje koho alebo co je treba napravit. Rozuzlenie je vynikajuce. Milujem ked sa v sci fi cestuje v case. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reálně bych dal tak 4*, možná protože tyhle "retro-časové" epizody moc nemusim (proč se nikdo nikdy nepropadne v čase do BUDOUCNOSTI?), ale přihodim jednu navíc za v podstatě další archetypální zpracování dalšího z klasických témat cestování v čase - a opět udělaného líp, než mnohde jinde. Zejména mě potěšilo, že autoři nešlo do laciných (a dneska okoukaných) mementů a rozuzlení. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně dlouho se to tváří jako taková výplňová epizoda pro oživení aby divák nečučel jen na interiéry vesmírné lodi.. Ale ve finále se z toho vyklubal jeden z vůbec nejdrsnějších dílů vůbec.. Asi záleží na tom kdo je zrovna jak cynicky naladěný, ale třeba pro mě to byla hodně bolestivá tečka mezi oči a na Kirka už vždycky budu koukat asi trošku jinak než doteď. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama