Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk, Spock, McCoy a vážně nemocný diplomat Federace jsou uneseni. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Brucey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku divné. Ja osobne povedzme podobné pseudointelektuálne romantické tlachanie neznášam, a to ani nemusí byť len o láske medzi mužom a ženou, napr. finále The Haunting mi skazilo len neustále opakovanie blbostí o rodinných hodnotách a podobných sračkách, ale túto startrekovskú verziu som skonzumoval aj s navijakom. Ako teda povedal Spock, my ľudia sme vo svojej podstate fakt iracionálni:) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncept s takovým potenciálem zahozenej pro romantickej shit. I tu romantiku bych asi přežil, kdyby to nebylo tak předvídatelný a v podstatě plochý. 3* za pár hezkých konceptů vč dnes zábavné chvíle kdy seriál z reálně minulosti ukazuje staromilskou morálku své fikční minulosti v naší budoucnosti co je přežitá už dneska. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může existovat soužití mezi organismy, které jsou si na hony vzdáleny? Při troše štěstí a snaze určitě, jak dokazuje díl, který mimo jiné ukazuje, jak pojem vězení může být chápán rozdílně. A také je zdůrazněno, jaká je podstata lidského života, jaký je jeho smysl, byť někdo to bude vidět zcela jinak. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už začínám chápat proč wokaři a feministky (včetně těch, co píšou současné, nové díly ST) nenávidí postavu Kirka - jedním z důvodů je zcela jistě i tento  díl. Autoři zde totiž krásně vykreslili ženy, které se zaměří pouze na kariéru a odmítnou rodinný život, jako nesnesitelné fúrie bez smyslu života. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Metamorphosis" bola vysielaná ako deviata, preto je niekedy označená ako S02E09. (koba)

Reklama

Reklama