Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk se pokouší pomoci civilizaci lidí ovládané počítačem nazývaným Vaal. (SkyShowtime)

Recenze (7)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože... má to... nějaké zajímavé motivy. Koncept té společnosti a otázka toho co se stane s takto řízenou společností zestárl dobře - minimálně pokud jste viděli Person of Interest až k Samaritánovi. Bohužel to je něco, co tam původně je spíš mimochodem a nic to nerozvádí. Motiv ráje a jeho konce dobře koresponduje s dílem "Vyhnání z ráje" z předchozí série, resp. má to podobnou pointu, ale pohled z jiné strany. Cením si toho ironického podtextu úvahy o Ďáblovi v kontextu toho celého sdělení. Ale, bohužel, ten díl samotný je spíš slabý - domorodci nic moc, děj se spíš vleče, různé scény s Čechovem, "láskou" atp. spíš skřípou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitán:-Je snad někdo, kdo by na této lodi jen vzdáleně připomínal Satana?- Spock:-Nevím o nikom, kdo by tomuto popisu odpovídal, kapitáne.- Kapitán:-No, pane Spocku, já si to myslel.- Planeta, co připomíná rajskou zahradu, má smrtící květiny, nášlapné miny a boha, co umí nejen zabít bleskem. Enterprise je v zajetí na orbitě a pomalu klesá dolů, výsadek má být zlikvidován. Jako vždy téměř patová situace, z níž se dostat není jednoduché. No a pak jsou zde takové ty otázky, zda má Enterprise právo zasahovat do vývoje na planetě, anžto je to Federací zapovězeno... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stroj hrajúci sa na boha už námetom v seriáli bol, ale rajská záhrada nie. Lepší by bol možno názov Vyhnanie z raja, pretože to posádka Enterprise (mimo Spocka samozrejme) spôsobili chudákom šťastným. Pokrok predsa musí byť, za každú cenu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Apple" bola vysielaná ako piata, preto je niekedy označená ako S02E05. (koba)

Reklama

Reklama