Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk vstupuje do závodu ve zbrojení po tom, co Klingoni vybaví lidi na planetě špičkovými zbraněmi. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na dnešnú dobu prekvapivá militárnosť razí z tejto epizódy. Kirka som normálne nespoznával. Asi to súvisí s dobou vzniku seriálu a realitou studenej vojny. Inak škoda, že keď už sa na scéne objavili Klingóni, tak sa príbeh neuberal viac ich smerom. Dobrá kosť, tá čarodejnica. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl to ráj, ale teď bude plný hadů. Když Klingoni zasáhnou do vývoje planety, musí se Kirk rozhodnout, zda udělá to samé. Výrazným hybatelem děje je opět šťabajzna, co se ale ukáže jako proradná čubka. Nadčasový příběh je jasnou odpovědí na současné dění ve světě. Pokud nemá dojít k hořkému konci, pak je třeba rovnováha sil... ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako... nebylo to špatný, ale z nějakýho dost nejasnýho důvodu mě to vlastně nijak moc nebavilo. Možná sem to jen sledoval v blbý náladě. Přišlo mi, že tam je dost nevyužitého prostoru pro nějaké mezihry s Klingony, které se v podstatě nekonaly (myšleno "špionážní", v rámci té planety, ne že by se rozstříleli na orbitě) 3* v podstatě hlavně za ten vcelku odvážnej závěr. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We once were as you are. Spears, arrows. There came a time when our weapons grew faster than our wisdom and we almost destroyed ourselves. We learned from this to make a rule during all our travels: Never to cause the same to happen to other worlds. Just as a man must grow in his own way and in his own time." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "A Private Little War" bola vysielaná ako devätnásta, preto je niekedy označená ako S02E19. (koba)

Reklama

Reklama