Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kirk vyšetřuje planetu podobnou Zemi s vlastní kulturou organizovaného zločinu. (SkyShowtime)

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S gangstery se prostě vyjednávat nedá, jelikož ti rozumí jen bouchačkám a podílu z akce. Jo a pak rádi hrajou karty, což Kirk taky. Jenže Kirka má v ruce trumfy a jako kapitán lodi je vynikající, jako taxikář má ovšem co dohánět. To jak se opakovaně z postav stávala rukojmí, připomnělo staré dobré české komedie v čele s Čtyři vraždy stačí, drahoušku... Tož snad ten zapomenutý komunikátor nenadělá příliš velkou paseku. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika slabších dílech je tato epizoda zase jednou plně funkční.. Je to taková příjemná oddechovka kde se Kirk a spol musí naučit komunikovat s bandou zatvrzelých blbečků jejichž svět kontaminovala jedna odložená kniha.. Ještě, že jim tam nenechali Bibli.. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální pokr. tohoto příběhu (kdysi se o něm uvažovalo v rámci oslav 30.výročí ST, ale sešlo z toho, což zase tak neva, páč jsme dostali krásnou poctu ve formě DS9 tribblů a Flashbacku v STV) naleznete v comicsu ST year five č.3 a 4. To by byl kurňa film. Namísto těch kokotin, co nám neustále servíruje neúnavné CBS. Jenže, to by musel tam míti někdo aspoň kousek funkčních neuronů. Ať vás tento díl baví či jen zaujal... jděte do toho. Už jen kvůli tomu, co se stalo, když dr.McCoy ztratil na této planetě svůj komunikátor a co z toho vzešlo. Budete valiti bulvy.;-) Spock for president. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iba ďalšia z komedionálnych epizód, ktoré ja nemusím. Tým netvrdím, že dej nudí, alebo že by sa tu nenašlo pár komických hlášok, ale od seriálu Star Trek očakávam niečo úplne odlišné. Ešte aj to nelogikum, že s gangstrami musí jednať v rukavičkách, aby náhodou neporušili nejakú smernicu. Paradoxne zlýhava fakt, že je posádka Enterpise inteligentnejšia a v hojnom počte pritom musí dochádzať k pästným vybavovačkám. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je spíš groteska jak z Red Dwarfa, tentokrát ve stylu gangsterek. Možná je to nejvtipnější epizoda vůbec, ještě víc než Tribblové, ale uznávám, že příběh je slabší a spíš jen účelovný jako nositel vtipů. Z Kirka se stane kápo. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na mě to bylo nějaký... přetahovaný. Paralela s gangsterkou je vtipná chvíli, ale brzo se ohraje. Kromě toho tenhle typ dílů nějak nemusim obecně. Jinak to jako bylo udělaný dobře - má to příběh, vtipy, nějaký interakce, je to sebe-uvědomněle odlehčený a celkově to docela funguje. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podíváme se, co tentokrát zbylo ve skladu... Kostýmy po natáčení gangsterky! Skvěle. A je tu planeta kontaminovaná tímhle způsobem. Co s ní? Ono to nějak půjde a nakonec je to i docela vtipné. Včetně řízení auta: "Kapitáne, jste skvělým velitelem lodi. Ale jako taxikář máte mnoho co dohánět." ()

Reklama

Reklama