Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitelská posádka USS Enterprise musí zastavit invazi mimozemšťanů z jiné galaxie. (SkyShowtime)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enterprise sa stretáva s (takmer) bezvýchodiskovou situáciou...ich koniec sa blíži a oni nemajú žiadnu zbraň...iba že..iba že by stavili na ľudské zbrane. Nechýba napätie a v závere i štipka humoru...My obvykle ženy nemlátime...Prečo nie? Síce bolo divné, že tak vyspelá rasa si vystačí s jediným high-tech inštrumentom, ale radšej to nerozpytvávajme. Kirkovi zasa padla do náručia šmrcovná Keloňanka. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-My neosidlujeme, dobýváme, vládneme. Neznáme jinou cestu.- Mrazivě aktuální. Po většinu času musí divák skřípat zuby a obdivovat kapitána, když musí poslouchat, že prohrávat je údělem slabých a jeho posádka bude neutralizována, jelikož už je nepotřebná. Jenže to, co se zdá leckterým mimozemšťanům, včetně pana Spocka, úsměvné, tedy lidské emoce, ukáže se být mocnou zbraní. Barbara byla kočka! ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kirk i Scotty ví, jak při záchraně Enterprise skloubit příjemné s užitečným. Kam ti tvůrci TOSky pořád chodili na takové mimozemšťanky. Tedy, Barbara Bouchet byla odsunutá po válce z Liberce. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "By Any Other Name" bola vysielaná ako dvadsiata druhá, preto je niekedy označená ako S02E22. (koba)

Reklama

Reklama