Reklama

Reklama

Obsahy(1)

USS Enterprise sleduje záhadné volání o pomoc na údajně dávno mrtvou planetu. (SkyShowtime)

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Jednoho dne se staly naše mysli tak mocné, že jsme se začali považovat za bohy.- Tři bytosti přežívají jen jako vědomí na zničené planetě. Po setkání s posádkou Enterprise se rozhodnou s jejich pomocí vytvořit si těla androidů. Když ale okusí vypůjčená lidská těla, pochopí, byť ne všichni, že než být v těle, co nemá smysly, bylo by lepší nebýt vůbec. Závěr je tedy jasný a logický. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už niekoľké stretnutie s tak mocnými emzákmi, že pripomínajú skôr bohov než humanoidné bytosti. Zaujímavá zápletka, diabolský "Spock" a silná hrozba. Škoda nelogičností. Tvorcovia si naivne dokázali predstaviť androidov iba ako bezcitné kovové schránky a nie také so senzormi na cit, dotyk, teplo atď. Nedotiahnutý je aj záver, keď zo stavby androidov oné mocné bytosti nepochopiteľne a bez vysvetlenia upustia. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We survived our primitive nuclear era, my son. But there comes to all races an ultimate crisis which you have yet to face. One day our minds became so powerful, we dared think of ourselves as gods." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

excelentní námět - kulhající provedení. Těch pár předložených dilemat moc nefungovalo, dějově to bylo předvídatelné, ty MZáci až moc OP (takže další super-OP godlike emzáci, tentokrát navíc zbytečně, díl by fungoval i bez toho). A popravdě, tady autorům poněkud selhala představivost - jakože byosti vyvinuté do existence ve formě čisté energie, ale vrcholně vytvoření androidi neschopní smyslového vnímání - možná kdyby tam bylo míň keců o Bohu a víc SF, fungovalo by to líp. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda, stará mocná civilizace po sebezničující válce přežívá jen v podobě 3 nehmotných entit a prosí posádku, aby se mohla dočasně převtělit do jejích těl, aby mohla vyrobit androidy. Po velkých dohadech a silné motivační řeči kapitána se s prosbou souhlasí. ()

Reklama

Reklama