Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kirk se musí rozhodnout, zda zastavit nebo pomoci cestovateli v čase z budoucnosti. (SkyShowtime)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originálne, vizuálne zaujímavé, kopa high-tech pakšamentov i zaujímavá osoba cestovateľa z iného sveta v 20. storočí. Ale...posádka Enterprise ako by bola iba na vedľajšej koľaji a vystreleniu atomóvej rakety a doprevádzajúcimi dokumentárnymi zábermi je daný až príliš veľký priestor. Úsmevne zasa vyzerá usmerňujúce intro, v ktorom kapitán pre lodný denník hovorí, že sa sveteľnou rýchlosťou presunuli do minulosti s úlohou skúmať históriu 20. storočia. :-) To už mohli rovno ísť skúmať stavanie pyramíd, dinosaury, trilobity, vznik Zeme, načo tá trochárina. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, co mi absolutně nesedl. Myslím, že tehdy si nehráli na finále seriálových sezón jako dnes, alespoň ne u všech seriálů. Nicméně toto je finále druhé sezóny nedůstojné. Jednu hvězdu za tu krásnou černou kočku, a to je tak asi všechno pozitivní na tomto díle. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šlo by o neuvěřitelně zábavný díl, kdyby nebyla hlavním motivem možnost rozpoutání třetí světové (jaderné) války na Zemi. Co s mimozemšťanem, který tvrdí, že chce Zemi zachránit, ale nemusí to být pravda? Navíc k tomu vypadá jako bondovský padouch chovající v náručí černou kočku. A pak je zde sekretářka, co si nezadá s budoucími zbrklými bondgirls (Muž se zlatou zbraní, Diamanty jsou věčné ad.). S dobrými úmysly zasahuje do dění, které ovšem jejím přičiněním může způsobit katastrofu. Vtipná je i třeba scéna s mizejícími policajty. Jako vždy není o napětí nouze... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama