Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk ztratí paměť a zůstane uvězněn na planetě, kde ho prohlásí za božstvo. (SkyShowtime)

Recenze (8)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Kirka je šaman, z tahitského syndromu rajský, asteroid se blíží a pan Spock udělal nesprávné rozhodnutí. Scény s Enterprise a asteroidem jsou působivé, jako vždy napínavé až do konce. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože... jakože ok-ish, klidně se to mohlo dostat na 3*... ale bylo to děsně bez napětí. Jakože od momentu kdy byla ukázaná zápletka do finále se neděje vůbec nic kromě toho že člověk ví, k čemu to směřuje a jen čeká, až to tam dojde. A ten děj neni zdaleka tak zábavnej ani zajímavej, aby tu stopáž uživil. ()

Artran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Paradise Syndrom patří mezi nejlepší Startrekovské epizody. Odehrává se během několika měsíců, což zvyšuje závažnost děje, který končí nejtragičtěji ze všech dílů první série. SPOILER: Civilizace je sice zachráněna, ale indiánka Miramanee, která čeká s Kirkem dítě, umírá, když ji její soukmenovci, kteří odhalí, že Kirk není bůh, ukamenují. Pro tuto epizodu je navíc klíčové, že jsou zde představeni tzv. Preservers - bytosti, kteří zachraňují civilizace na pokraji vyhynutí tak, že jimi osidlují neobydlené planety. Je tím tedy konečně vysvětlen počet humanoidních ras v galaxii a jejich vztah k pozemským dějinám. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po westernovej téme prichádza indiánska. Prečo nie, aspoň, keď je obstojne vysvetlená - systematické osídľovanie planét našej galaxie rasou Ochrancov. Kirk (alebo Kerok) sa môže cítiť ako boh a využívať tak výhody, ktoré mu z toho plynú - krásne tiché prostredie, úcta, pekné indiánky. Dobré (faceliftované) efekty a prítomnosť skutočného obelisku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama