Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kirk začne být čím dál více nevyrovnaný a zavede Enterprise rovnou do Romulanského prostoru. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dnešního pohledu to provedení pokulhává, ale na svojí dobu to je excelentní díl špionážního dramatu. Plus hezká nová perspektiva Romulanů. (Zábavný detail je, že i ve 3. sérii tvůrci měli stále pouze ten jeden modýlek Romulanské lodě, takže si museli vypomoct "Klingonským designem" těch zbylých - ta představa těch nekonečných teorií které na to téma trekkies určitě rozvinuli je ještě zábavnější; Další zajímavý detail je, jak se všechny SF seriály shodují, že technologická API budoucnosti budou takřka naprosto univerzální.). ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další mňamka s mými nejvíce oblíbenými Romulany. A tentokráte rovnou s velitelkou, která už má i konečně jméno...Liviana Charvanek. Byť zatím nekakonické.:( Pokr. ve formě comicsu napsala D.C.Fontana s názvem, Pokus na Enterprise, který jest obsažen v onom dříve zmíněném omnibusu od Bbartu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kirk zešílí a zavede Enterprise do náruče Romulanů. Přesněji jejich tří lodí, které Enterprise obklíčí. Posádka si může vybrat - buď se vzdá, nebo bude zničena i s lodí. Spock začne nebezpečnou hru s romulanskou komandérkou, která v něm vidí skvělého spojence. A nejen vojenského. Kirk se zdá být odepsaný.... napínavé až do posledního warpu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh určite zaujímavý a originálny (Kirk ako Romulán, Spock ako subjekt sexuálnej túžby romulánskej veliteľky), ale na druhej strane aj plný logických chýb a skutočnosti, že šťastie a náhody až príliš do seba zaklapnú. Na tak špionážnu zápletku mi tu chýbalo aj potrebné napätie. Úsmevné je, že Romuláni sú vraj bojovný národ a Kirk ich katuje jedinou ranou a je tu toho ešte viac. Škoda toho množstva nelogizmov. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Enterprise Incident" bola vysielaná ako druhá, preto je niekedy označená ako S03E02. (koba)

Reklama

Reklama