Reklama

Reklama

Obsahy(1)

USS Enterprise najde kolonii Federace, kde všichni dospělí spáchali sebevraždu. (SkyShowtime)

Recenze (13)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadčasová epizoda o manipulaci - něco za něco, chléb a hry, odměna je jistá. Protivné děti jsou zde předobrazem univerzální skupiny lidí, která je ochotna slepě následovat svého vůdce. Dnes k dokonalosti dovedly sociální sítě. Pravda totiž nemívá vždy krásnou tvář... p.s. jenom nevím, zda vyzvedli první výsadek na planetě...obávám se, že ne... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohlencto mám i přes ty správně rasově pestré fakany, čím dál raději. Obsahuje 1 hrůznou scénu, kterou sice nevidíme, ale i tak. To, když si Kirk uvědomí, že právě nechal transportovati do vesmírného prostoru 2 členy posádky. Pochopitelně v červených uniformách. Jak jinak.;-) To mohli v remásteru ukázat. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výjimečně tupá epizoda. Když smradi musí dělat kámen nůžky papír, stačilo je uspat faserem. Docela pachuť. Hlavně dečka opět nesympatická a silně teatrálně přehrávající. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlo povstáva skrze detí a Kirk má čo robiť, aby dostal moc nad Enterprise späť do svojich rúk. Išlo by to ale aj jednoduchšie, keby na deťoch použil nejakú formu násilia, napríklad pravačku, alebo aspoň uspať všetkých nejakým plynom vo ventilačnom systéme. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase někdo pustil zapálenýho křesťana bez ponětí o SF ke scénáři - výsledkem sou stupidní kecy o Zlu, idiotský úvahy o dětský nevinnosti (a primitivní zobrazení dětí co musí každé dítě urazit), trapná alegorie Satana a mizerně maskovaný Biblický citace. Nejhorší je, že tahle krypto-křesťanská promo sračka je řemeslně fakt kvalitativní shit - inteligence a dramatičnost celé zápletky i jejího rozuzlení je jak vyprávění staré senilní babky. (Mimochodem většina seriálů má svůj Kryptonit kterého když se dotknou, tak padnou v křečích k zemi - pro ST:TOS to jsou děti.) ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá myšlenka. A zajímavě podaná. Líbí se mi, jak lidé tehdy věřili, že se člověk jednou dokáže změnit a stát se naprosto laskavým a zcela nenásilným. Já být na místě Kirka, tak ty fakany utluču klidně židlí... a proto ze mne taky nikdy nebude kapitán vesmírné lodi Enterprise. Jsem příliš zaostalý. ()

Reklama

Reklama