Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk je uvězněn v mezifázi, zatímco Enterprise je chycena mocnou energetickou sítí. (SkyShowtime)

Recenze (9)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jen drobné neshody mezi lidmi." „Mezi jakými lidmi?" „Myslel mezi lidmi a Vulkánci." Paralelní vesmír, nekompromisní Tholiané, smuteční tryzna za Kirka a špičkování Spocka s McCoyem dosáhne maxima. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už sa aj rozlúčili s Kirkom a on sa ráčil navrátiť sa späť. Škoda, že Tholiania sa vyskytujú viac v názve ako na obraze. Ich sieť je len krovím epizódy a všetko dôležité sa odohráva medzi posádkou. Otravný McCoy opäť ukázal, prečo je nanesympatickejšeou postavou Enterprise. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda stojící na mezihře Spoka a McCoye - dobře udělaná, ale chybí tomu trochu přitaženejch šroubů aby to fakt vyniklo. Plus, samozřejmě, kritickej problém epizodní TOSky je, že všechny vztahy sou zamražený, takže tohle je už... nevim kolikráté obehrání tohodle tématu, při němž se postavy ve skutečnosti nikam neposunuly, jen se znovu protočily v kruhu. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock a McCoy... Spock se chová logicky a McCoy (často až příliž) nelogicky... Stojí na tom obě postavy v celém seriálu. McCoy je ale po několikátém zhlédnutí celého, dost protivná postava, protože až příliž často na ostatní vříská "Dělejte něco", nebo "Tohle nemůžeš udělat!", ale když se ho kdokoli zeptá "Co tedy doporučuješ?", tak prakticky nikdy neví! Tohle časem už nejde přehlédnout... ()

Reklama

Reklama