Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk, McCoy a Sulu zůstanou opuštěni na planetě, kde se je snaží zabít záhadná žena. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lt. Cmdr. Montgomery 'Scotty' Scott: But that's not possible. Nothing can do that. Mr. Spock: Mr. Scott, since we are here, your statement is not only illogical but also unworthy of refutation. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enterprise bez kapitána a Kirk bez svojej lode. Viac priestoru dostáva Scotty, a to je len dobre. Malý postreh - keď sa na prieskum planéty prizve k výsadku nejaký vedec - vždy je to žena (kvôli playboyovi Kirkovi), na moje prekvapenie tentoraz je to ale muž - koniec ale ukáže, prečo tomu tak bolo - ženu by nenechali umrieť. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock mi nakonec vždycky přišel jako zajímavější velitel, než Kirk - jeho povaha dává tomu velení jak kvality, tak zajímavé slabiny. A Scotty mu dělá divácky o hodně příjemnějšího sparing partnera, než hysterickej McKoy. Kirk s výsadkem až tak zajímaví nejsou, ale dění u nich má aspoň nějakou atmosféru a celý díl se drží sympaticky SF zápletky - bohužel ale nijak extra hluboké. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kdybych si přál lekci ruské historie, vzal bych s sebou pana Čechova." Špičkování postav, kdy především pan Spock perlí, rozhodně nenasvědčuje tomu, že posádka lodi je jako téměř vždy ve smrtelném nebezpečí. Stačí jen dotek krásné ženy z neznámé planety a dotyčný se hroutí mrtvý k zemi. A aby to nebylo málo, tak Enterprise se ocitne téměř tisíc světelných let od místa, kde je kapitán se svým výsadkem. S chutí jsem si dal po dlouhé době příběh, který mě tehdy fascinoval kráskou, co se dokázala proměnit v čáru, čtvereček a pak zmizet. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "That Which Survives" bola vysielaná ako sedemnásta, preto je niekedy označená ako S03E17. (koba)

Reklama

Reklama