Reklama

Reklama

Star Trek - Série 3 (1968) (série)


Koho chtějí bohové zničit (S03E16)

(epizoda)
  • USA Whom Gods Destroy

Obsahy(1)

Posádka doručuje léky psychiatrickému zařízení, ve kterém je zavřen bývalý kapitán Hvězdné flotily. (SkyShowtime)

Recenze (9)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Variace na dřívější díl s vězením, jen tentokrát s psychiatrií. Přes to dobové nadnesené vykreslení šílenství sem se ještě přenes, ale to omýlání té expozice té bláznivosti oněch bláznů mě po chvíli začalo nudit. Přitom ten námět slavného kapitána, co zešílel při výkonu povinností, tam byl velmi zajímavý a mohl být rozvinutý i do něčeho hlubšího - proplýtvaná příležitost. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Kapitáne, to není správce Cory. Kapitán Kirk teď na tebe nemá čas, Marto. Tohle už tvrdí od rána a naši doktoři nevědí proč´´. ;-))) Dlužno podotknouti, že Martu hraje Batgirl z jistého tv s. který jen tak náhodou, běžel souběžně s tímto. A ano i zde, herečka uplatnila své baletní nadání a to ve více vhodnější formě v podobě tance, který jest Orionkám vlastní. ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové Arkham Asylum ve Star Treku se spoustou hlášek podpořených českým dabingem. "Chováš se nanejvýš nepřístojně, drahá." "Nene, nesmíte mi stát v cestě. Je můj muž a musím ho zabít" "Zdá se, že přišla na velmi spolehlivý a prostý způsob, jak si zajistit mužskou věrnost..." "Chtěl byste snad při obřadu sehrát větší roli? Mohl byste třeba sehrát roli lidské oběti..." Smutný je, že léčení šílenství je tady prakticky stejný jako v 20.století, léčba oblbovadly po kterých je vyléčený jak po lobotomii, bez nějaké kritické reflexe. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Je v naší moci tu planetu úplně zničit, a přesto jsme bezmocní." Variace na povídku E. A. Poa Metoda doktora Téra a profesora Péra není takovou švandou, jako mistrova. Ústřední motivem je totiž touha po moci, stát se vládcem vesmíru, uspět tam, kde diktátoři z historie neuspěli. A samozřejmě nesmí chybět půvabná žena, která je tak trochu Šmoulinka... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Whom Gods Destroy" bola vysielaná ako štrnásta, preto je niekedy označená ako S03E14. (koba)

Reklama

Reklama