Reklama

Reklama

JAG - Season 7

(série)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (2001–2002), 18 h 24 min (Minutáž: 46 min)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Karri Turner, Chuck Carrington, Nanci Chambers, Randy Vasquez (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Brumby je pryč, MacKenzieová volná stejně jako Harm. Je tu ale něco, s čím nikdo nepočítal. Scénáristé to natahují a nakonec to opět nechají vyšumět. Harm a Mac jen kolegové a věčně u soudu, akční až k závěru série, kdy čelí Jag jednookému teroristovi. Vtipná je epizoda Jagaton, kde se běhá a pak Vyslyšené modlitby, kde se představí roztomilá Coatesová. V současnosti hlavní postava NCIS: New Orleans. Nováček Jagu je Sturgis Turner a to je otravná postava. Míň je i mršky Singerové. - 80%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Námorného poručíka Laslavica - veliteľa špeciálneho oddielu námorných tuleňov - hral Christopher "Cade" Courtley, bývalý poručík amerického námorníctva, ktorý reálne slúžil v jednotke námorných tuleňov SEAL. (koba)
  • Námorná poručíčka (Lieutenant) Harriet Simsová (Karri Turner) má v scénach odohrávajúcich sa v súdnej sieni dôstojnícke výložky námorného mladšieho poručíka (Lieutenant (j.g.)). (koba)

Reklama

Reklama