Reklama

Reklama

JAG - Season 2

(série)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, 1997, 11 h 45 min (Minutáž: 47 min)

Kamera:

Hugo Cortina

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Chuck Carrington, Steven Culp, Karri Turner, Leon Russom, Claudette Nevins (více)
(další profese)

Epizody(15)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Harmon Rabb a jeho nová kolegyně Sarah Mac MacKenzieová v druhé sérii Jagu. Austinová je pryč a nikdo to neřeší, ignoruje se tak trochu i finále první série. Visí tam spousta otazníků, nicméně první epizoda to slušně nakopne a představí nám agenta Claytona Webba a toho si hned oblíbíte (věřte mi). Nejlepší epizody: Modrý kód tam teroristé napadnou nemocnici, kde náhodou leží Harm. Trochu jak Smrtonosná past ? Ano ! Snad vypíchnu i epizodu Přízrak, tam se slušně rozjede admirál Chegwidden. Celkově je to lepší než první série a to má jen 15 epizod. - 80%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (9)

  • Producenti stanice CBS po první řadě seriálu usoudili, že se seriál nevyplácí, a jeho další natáčení zastavili. Vzápětí práva zakoupila konkurenční televizní stanice NBC a v seriálu pokračovala. (Mafyn)
  • Pri zábere na pilota Peta "Pistol" Ayersa (Charles Esten) v kokpite stíhačky F-14 vidno, že jeho helma má čiernu farbu. Pri celkovom zábere na pristátie stíhačky F-14 na základni El Toro však vidno, že obaja piloti majú biele helmy. (koba)
  • Dej epizódy by sa mal odohrávať okolo roku 1997, kedy bolo Rumunsko republikou s prezidentom, ako hlavou štátu. V epizóde však na čele krajiny stojí rumunský kráľ. (koba)

Reklama

Reklama