Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden ze tří zavražděných vojenských kryptoanalytiků, podplukovník Rick Stoechler, byl obviněn, že byl ruským špiónem. Byl to ale přítel podplukovníka Harmona Rabba. A ten ho znal natolik, že tomu prostě nevěří. Vyšetřování, které dostal za úkol, tak začíná brát osobně a postupuje vpřed i přesto, že mu ostatní vyšetřující agentury házejí klacky pod nohy. Důkazy falšují, mění a vytvářejí i úplně nové, jen aby zakryli pravdu. Harmon ale pro očištění jména svého kamaráda udělá v podstatě cokoli. (Amper01)

(více)

Zajímavosti (1)

JAG (1995) (seriál)

  • Spoiler: Medzi vojenské vyznamenania Sarah MacKenziovej (Catherine Bell) od začiatku druhej série seriálu patrila Medaila námorníctva a námornej pechoty za úspechy (Navy and Marine Corps Achievement Medal), Námorné vyznamenanie za zásluhy (Navy Meritorious Unit Commendation), Medaila za službu pre národnú obranu (National Defense Service Medal) a Stuha námorníctva a námornej pechoty za službu v zámorí (Navy and Marine Corps Overseas Service Ribbon).
    V epizóde Nejasná zpráva (2001) bola vyznamenaná Medailou za záslužnú službu (Meritorious Service Medal).
    Následne jej od epizódy Šestý porotce (2005) pribudli stužky nasledovných vyznamenaní: Stuha za bojovú akciu (Combat Action Ribbon), Medaila za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal) a Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal). (koba)

Reklama

Reklama