Reklama

Reklama

Úvodní díl seriálu JAG . Seriál vypráví příběhy příslušníků vojenské prokuratury vojenského námořnictva . Poručík Harmon Rabb je společně se svou kolegyní por. Pikeovou pověřen vyšetřit zmizení palubní operátorky z paluby letadlové lodi. Ta se vrátila z úspěšné letecké mise nad bezletovou zónou nad Bosnou, kde společně se svým kolegou - pilotem sestřelili dva jugoslávské Migy. Por. Rabb a jeho kolegyně zjistí, že se jednalo o úkladnou vraždu. Zároveň se Rabb zúčastní letecké mise nad obležené Sarajevo. Pilot letadla je postřelen a on je nucen díky svým leteckým zkušenostem z bývalého zařazení dovést letadlo se zraněným do bezpečí na letadlovou loď. Na konci dílu se Rabb dozvídá o posledních okamžicích svého otce, který padl ve vietnamské válce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Logout 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi před dvaceti či více lety optikou puberťáka, který JAG hltal asi tak, jako o půl generace starší hltali v 80. akční filmy se Stalonem a Schwarzeneggerem. Podruhé viděno cíleně za účelem přezkumu vztahu k filmu / seriálu a musím vám říct, že mi to furt připadá dobré. Jasně, celé se to točí na podivných low-end tricích (plus/mínus odpovídajících době), dokola recyklovaných oficiálních vojenských záběrech a juchavé atmosféře jediného správňáckého námořnictva na světe, ale to jsou holt devadesátá léta. Beru to tedy jako lehký nadprůměr a jdu si dát i pár prvních sérií seriálu, film mě navnadil. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

JAG jsem nikdy nesledoval. V dobách, kdy jej vysílali, jsem vždy zahlédl pouze jeho konec, po němž následoval Walker Texas Ranger. Nyní, v nostalgickém období, jsem se rozhodl, že zkusím alespoň první epizodu a rozhodně nelituji. Za tónů fajn vojenské hudby, jež se mi prakticky hned vybavila z oněch dávných dob, se rozjela slušná zapletka se sympatickými herci. Časem si jistě pustím i další díl. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k seriálu o příhodách nebojácného poručíka JAGu Harmona Rabba a jeho spolupracovnice poručíka Pikeové je velmi solidní televizní podívanou. Příběh je celkem poutavý i napínavý, nechybí různé pošťouchávání mezi Rabbem a Pikeovou, je tu i akce. Jen ty triky jsou bohužel ubohé, ale jde o televizní projekt. Prostě velmi slušný úvod k velmi dobrému seriálu. Hudba: Bruce Broughton ()

depp 

všechny recenze uživatele

Když sem byl menší, tak jsem tento seriál měl docela dost rád. Nedávno jsem však viděl znovu pár dílů a nestačil se divit, jak neuvěřitelně z toho čouhá ta armádní propaganda. Podle tohoto seriálu to v armádě všude perfektně klape, a když náhodou ne, je vždy nablízku Harmon Rabb a vše dá do pořádku. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama