Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Movie Gourmet k tomuto seriálu (1)

JAG (1995) 

Jakmile vyměnili Harmonu Rabbovi (David James Elliott) hereckou partnerku Tracey Needham za sexy a inteligentní Catherine Bell, hned se to dalo sledovat o něco líp. V dílech, kde figuroval i Trevor Goddard, jenž ztvárnil Mic(a) Brumby(ho) a uměl Harmovu namyšlenost usměrnit do patřičných mezí a nakopat mu jeho příšlovečný zadek, tak to celé mělo ještě větší šťávu. Hlavně jakmile Mic začal "vyjíždět" po Mac :D Verdikt: 2 1/2* - 3* a 60 - 70 %. PS. Nutno upozornit, že ke sledování se člověk musí přenést přes ty propagandistické kecy atd., protože jinak je ten seriál hrozná sra.ka. D.J. Elliott totiž absolutně neumí hrát, zná jen jeden významný pohled, který uplatňuje v jakékoliv situaci. ()

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama