Reklama

Reklama

JAG - Season 4

(série)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1998–1999), 18 h 24 min (Minutáž: 46 min)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Karri Turner, Chuck Carrington, Trevor Goddard, Steven Culp, Harrison Page (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Harmon Rabb a jeho kolegyně Sarah MacKenzieová v akcí nabité čtvrté sérii Jagu. Cesta za Frančeskou a Hledání spřízněných duší to jsou akcí nabité díly. Unesou Chegwiddenovu dceru a to neměli dělat. Za zmínku stojí i Webbovy triky, epizoda ve které exceluje Clayton Webb. Rozesmál mne Příběhy z války, kde admirál natáčí film nebo Dítě, kde asistuje u porodu. Rolničky také pobavily a v epizodě Nevinna Timothy McGee. Za zmínku stojí i nová svěží postava Mic Brumby. Slušná sezona to byla. - 80%. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Nadporučík Mic Brumby (Trevor Goddard) - dôstojník Kráľovského austrálského námorníctva - počas 4. série seriálu nosí vojenské vyznamenania (obrázok vľavo), ktoré boli zvolené nesprávne. Niektoré pochádzajú dokonca ešte z druhej svetovej vojny, alebo z iných vojenských konfliktov, ktorých sa reálne nemohol zúčastniť. Jeho vyznamenaní je celkovo tiež viac, než by za svoju kariéru skutočne mohol získať. Tvorcovia seriálu si svoj omyl pravdepodobne uvedomili, pretože od 5. série nosí námorný nadporučík Brumby - bez akéhokoľvek vysvetlenia - úplne iné vyznamenania (obrázok vpravo). (koba)

Reklama

Reklama