Reklama

Reklama

Apokalypsa: Válka světů


Propast (E06)

(epizoda)
  • Francie L’Abîme (1963-1991) (více)

Obsahy(1)

22. listopad 1963. Svět je v šoku. Americký prezident Kennedy byl právě během cesty do Dallasu zavražděn. Dokonce i Nikitu Chruščova tato událost zasáhla. (National Geographic)

Recenze (4)

kobejn 

všechny recenze uživatele

My War is Over, říká Rambo v trojce, ale the real war is never over, válčilo se odjakživa a válčit se bude dál, dokud budou lidi lidma, páč je to v lidský nátuře. Už malý děti si hrajou na válku a dospělí pak skutečně válčí. Je to šílený, nesmyslný, zbytečný, ale furt to bude. Co k tomu ještě dodat? Je to děs. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kennedy zde povazuje za nejhorsi vec, ktera se v tomto stoleti Americe stala ,uchopeni moci komunisty v Cine. Zda se, ze mel prorockou pravdu pote co desetiketi odebiraji na dluh cinske zbozi. Kennedy zlikvidoval prales ve Vietnamu. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roky 1964 až 1991. V SSSR konec Chruščova, Američani ve Vietnamu, to je nejdelší část dílu, ozbrojené rozkoly mezi SSSR a Čínou, která chtěla být tím lídrem asijského i světového komunismu. Vše vrcholí pádem komunismu ve východní a střední Evropě a rozpadem SSSR. Někteří si mysleli, že tím končí i studená válka. Na 52 minut moc událostí, takže je to od předchozích dílů už jen taková osnova. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omnoho viac ako o atentáte na Kennedyho je táto epizóda o následkoch a udalostiach po ňom. Bol som zvedavý akú budú mať tvorcovia odvahu, či spomenú niektorú z údajných konšpiračných teórií. Náznaky sa objavili, no ako som už uviedol, samotný atentát je v tomto prípade druhoradý .. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama