Reklama

Reklama

Ocelová srdce

(seriál)
  • Česko Oceloví kamarádi (více)
Dokumentární / Reality-TV
Německo, 2014, 44 min (Alternativní 110 min)

Obsahy(1)

V malebné krajině německého pohoří Westerwald leží největší inventář starých armádních vozidel. Nikde jinde na světě byste jich nenašli tolik jako tady. Džípy, náklaďáky, tanky a kontejnery plné různých součástek stojí na ploše 22 tisíc metrů čtverečních. Michael Manousakis s nimi začal podnikat před 15 lety a i dnes se rozvášní, když popisuje, jak ze dvou poničených Hummerů udělal jedinečnou zkrácenou verzi. Michael shání vozidla, odkud se dá, a má exkluzivní smlouvu s americkou armádou na odkup všeho, co se vyřadí z provozu. Má to jednu nevýhodu: podmínkou smlouvy je to, že bere opravdu všechno, co je zrovna k dispozici. Takže má pořád plno, džípy se doslova hromadí jeden na druhém a čekají na kupce. Někdy je musí prodávat se ztrátou, protože už opravdu potřebuje uvolnit místo. V tomto zábavném seriálu uvidíte, jak tento pozoruhodný podnikatel zvládá společně se svým týmem nadšenců udržet hlavu nad vodou a nenechat se převálcovat zvláštní prací. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý seriál v kterém člověk vidí mnoho americké vojenské techniky a bláznů do ní. Na zabití času fajn. 2z5 ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Dal bych i 4, ale v jednom díle pronesl Michael, že nesnáší počítačové hry a že je to jen ztráta času, to je něco co nepřekousnu, sorry.. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Michael je správnej týpek, kterej si sice na sebe upletl bič zakázkou na odběr U.S. armádních přebytků, ale na druhou stranu bere všechno s humorem. A dokáže si svoje vydělaný prachy taky užít. Až někdy pojedu do Francie, vezmu to přes Peterslahr, už jen proto abych viděl ten obří vrakáč a koupil třeba nějaký krámy na svýho starouše. ()

bighead 

všechny recenze uživatele

Pro lidi z branže určitě zajímavé,ale ty renovace Muttů,kdy se do nich cpou čínské naftové motory,to překousnout nedokážu,to je hnus. ()

Reklama

Reklama