Reklama

Reklama

Držitel Oscara® Sam Mendes, režisér bondovek Skyfall, Spectre a filmu Americká krása, natočil jedinečný epický příběh z první světové války. Na sklonku jednoho z největších válečných konfliktů všech dob dostali dva mladí britští vojáci Schofield (George MacKay) a Blake (Dean-Charles Chapman) zdánlivě nesplnitelný úkol. V nervy drásajícím závodě s časem musí zdolat nepřátelské území a doručit zprávu, která má zabránit smrtícímu útoku na stovky vojáků - mezi ohroženými je i Blakeův bratr. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak tohle jsem zrovna nemyslela. Myslím takový ty typický americký sračky, že "Dáme tam všechno ať si nikdo nestěžuje", jestli víš co myslím, ještě jsem zapomněla na nějakou tu silnou ženu :D navíc hellfighters jsou Američani ne Evropani. Btw to že chci, aby byl film historicky aspoň trochu pravdivej hned neznamená, že jsem rasista tak klídek. ;)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Upřímně se dost bojím, aby se tam neobjevil nějakej černoch nebo asiat :D ale snad ne, protože to vypadá fakt dobře

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Trailer zajímavej, ale 16 hundred bohužel není 16 000 :D Ale nedivil bych se, kdy se to dostalo i do dabingu, když občas mám možnost obsah dabingu a originálu porovnat :D

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Tady je vidět ta sofistikovanost diváka, který odsuzuje kvalitní válečný film jen podle toho, že je to PG-13, tak aby na něj mohli zajít i děcka. Možná to sem vůbec nepatří, ale diváky nejlépe hodnocený krimi trhiller ve kterém nekápne ani kapka krve budiž Dark Knight a o tom jsem remcat nikoho neslyšel.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Aby to nevyzeralo tak trápne ako Dunkirk od Nolana, keď tam lietadla bombardujú pláž a nikde ani kvapka krvi. Tá vojna bola vlastne taká krásna, čistá...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale bude škoda režiséra jako Sam Mendes, mám ho rád, filmy které sem od něho viděl, všem sem dal pět hvězdiček. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

každému komu se nelíbil Dunkerk, bude navždy hořet v pekle, opakuji každému komu se nelíbil Dunkerk od Christophera Nolana, se bude navždy smažit v pekle. Děkuji za pozornost. 

na příspěvěk reagoval MartinS96

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

sskrblik

Pokud to bude aspoň z poloviny tak dobré jako Dunkirk, tak to bude paráda.

Dobrých filmů z obou světových válek není nikdy dost. Každopádně bych si s podobnou výpravou (a budgetem) nechal líbit i film třeba o Waterloo nebo o bitvě u Trafalgaru.

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Listeroman

Hledal jsem, ale nenašel jsem nic...

Akorát jsem našel, že děj filmu by měl trvat jeden den a dost velká část fimu má býttočena na jeden záběr...

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Správně! Jebejte nám první světovou. Druhou světovou už jste vyjebali dost :)... vypadá to libově a pokud se z toho nestane další obrazuchtivý Dunkirk, tak by to mohlo být libové jako párek!

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

do teď sem si myslel, že artový válečný film, dovede natočit jenom a pouze Nolan.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Na západní frontě klid v nové adaptaci

Na západní frontě klid v nové adaptaci

15.02.2020

Přestože pacifistické literární dílo Na západní frontě klid pochází od německého spisovatele E. M. Remarquea, kniha se dodnes nedočkala adaptace v domácí němčině. To se ale brzy změní. Režisér Edward… (více)

Vyhlášení výsledků 92. Oscarů

Vyhlášení výsledků 92. Oscarů

10.02.2020

Před pár desítkami minut skončilo vyhlašování výsledků 92. ročníku Oscarů a letos se zase jednou psala historie. Cenu pro nejlepší film si totiž odneslo vůbec poprvé v historii cizojazyčné drama… (více)

Reklama

Reklama