Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na filmové katedře univerzity Alpine probíhá mezi studenty ´vražedný boj´. Nejlepší filmová ročníková práce získá cenu Hitchcocka a kromě toho tvůrce čeká i angažmá v Hollywoodě. Amy udělá všechno proto, aby cenu získala právě ona. Členy jejího štábu však jednoho po druhém vraždí záhadný vrah. Teď musí Amy odhalit vraha dříve než se i ona sama stane součástí krvavé městské legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl sem zatim neviděl, ale dvojka mi přišla dobrá. Podle mě hodnocení tady neodpovídá ani zdaleka kvalitě filmu. Hned od začátku se film rozjede ve velkým stylu a o napínavý scény fakt nouze neni a John Ottman se neštítil ani správně drsně brutálních scén, takže sem se moh podívat na ledviny mozek atd jak vypadaj a na pěknou scénku se psem. Po těhle jatkách se už sice Ottman celkem uklidní a žádný další orgie už moc nenachystal, ale za to se stupňujě pěkná temně strašidelná atmosféra. Jediný co tak trošku film kazí je pointa, ostatně jako u každýho takovýho hororu, sice sem to čekal ještě horší, ale to co scénáristi vymysleli určitě taky neni zrovna geniální kousek ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než první díl - chybí aspoň trochu rozpoznatelný postavy, chybí nápaditý vraždy i zajímavější pointa. Naopak mě celkem bavily různé filmové narážky a rozhovory, co ovšem nepotěšilo bylo vykradení několika slavných filmových scén (např. Základní instinkt a sekáček na led pod postelí). Prostě slabší ve všech ohledech. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ukážka prečo degradovali 90s williamsonovské slashery a prakticky do štyroch rokov vymreli. Ten neustály whodoneit fetiš ich zabil. Miesto toho, aby film nadviazal na predošlý dej a budoval mytológiu, prichádza s novou zápletkou a novým vrahom. Ach áno zápletka. Nielen že je dementná predstava o tom, že na filmovej katedre skoro každý točí brakové horory, no v živote som nevidel dementnejší motív vraždenia ako tu. To by nedali do scenára ani tvorcovia To je vražda, napísala... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tak stejně jako předchozí díl je i tento slaboduchým hraním si na něco co už zde bylo a v mnohem lepším podání. Po scéně kdy byla vyhřeznuta ledvina a následně oknem uťata hlava mladé dívce, jsem se těšil že půjde v tomto pokračování o dost dobré, detailnější a krvavější vraždy. Ale chyba! Nic takového nenásledovalo. Druhý díl postráda něco co má první a první postráda něco co má druhý. Tak nevím. 30% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Postava Vanessy (Eva Mendes) měla mít původně mnohem méně prostoru. Režisérovi Johnu Ottmanovi se ale líbila natolik, že jí nakonec ve scénáři věnoval pozornosti více. (Avalon820)
  • Sněhová bouře ve filmu byla skutečná a zcela neplánovaná. (Avalon820)

Reklama

Reklama